Hol ismerhetnék meg emo srácot?
Hali^^
Először is már vagy 100x el lett mondva,le lett írva és aki a másikra rászól ugyan úgy csinálja.Nem,ismétlem NEM Emo(s) csak EMO
Másodszor. Az emo nem egy "stílus" hanem egy életérzés. Az EMO nem a vagdosásró vagy az öngyilkosságról szól,hanem az érzelmek túlzott jelenlétéről. Van egy bizonyos réteg aki külső fájdalomra vetíti a belső sanyaruságot,kínt,haragot. De nem láttam hogy bárki is említett volna Hard Emo-t.
Az emo lényege,légy az aki lenni akarsz. Ne érdekeljen ki mit mond. Fogadj el mindenkit olyannak amilyen. És bocsánat,ha nem felelek meg,de a sok egyforma "gyárban készített" ,"meg kell felelnem a többségnek" emberből így is több van a kelletténél. És értem hogy rmiatt gondotok,problémátok van saját magatokkal,de légyszi ne rajtunk vezessétek le a feszültséget. Mert attól hogy nem érdekel ki mit mond,van szivünk,és fáj. Szerintem ha több EMO lenne, mindenki megtanulná elfogadni a másikat.^^
18/f (Hurt EMO)
Bocsi a helyesírási hibákért^^
Meg amiért ilyen hosszú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!