Facebook kép (profilkép) lájkolásnál szerintetek mennyi az az idő, ameddig még "belefér" a lájkolás? (lent! )
szerintem ilyen nagyon nincs
valaki már 1 hét után is beleképzel valamit, valaki meg csak mondjuk 1 hónap múlva ( ha ellenkező neműek)
de ha mondjuk 1 ember likeolja a régebbi képedet akkor általában megjelenik más hirfolyamán is, hogy XY likeolta
jó, fura ha mondjuk egy fél évnél régebbi képemet likeolja egy fiu ismerősöm, de nem fogok semmi extrát beleképzelni, ameddig csak ennyit csinál ( szóval pl nem ir rám vagy bármi :D )
Nincs ilyen, hogy lájkhatár... maximum a tiniribizliknél, akik elhiszik, hogy minden pasi odáig van értük, csak mert ekkor meg akkor kapnak egy lájkot.
Én fiú vagyok, a profilképemet az egyik ismerősöm, aki személyesen is ismer, 1 év után lájkolta. Szintén fiú. Akkor most tetszem neki, csak fél bevallani?
Lehet, hogy nem hihetetlen fontos témáról van szó, de én értem a Kérdező mondanivalóját.
Velem is előfordult, hogy a pár hónapos, vagy 1-2 évvel azelőtti profilképemet vagy egyéb rólam készült képet lájkolt néhány fiú. Mivel már több, mint nyolc éve vagyok együtt a párommal és ezt az ismerősi köröm is tudja, nyilván nem mozdulnának rám, egyszerűen tetszik nekik a kép beállítása, esetleg tényleg én vagyok rajta szép vagy neki tetsző, emberek vagyunk, ez teljesen normális. Persze, ahogy írtad, ehhez meg kell nyitnia az adatlapomat, a képeim közé mennie, stb., de én ezt annak tudtam be, hogy lehet, eszébe jutottam, mivel látott tőlem valami kiírást, cikket osztottam meg és akkor szétnézett a képeim között aztán "dicséretképpen" lájkolt pár rólam lőtt fotót.
Tehát összességében szerintem nincs ilyen, hogy lájkhatár. Sőt. Ezt a késői tetszikelést néha többre értékelem úgymond, hiszen nem csak végig pörgetve az idővonalát, a fejembe botolva nyomott egy lájkot, hanem tényleg eszébe jutottam és szétnézett a kis hülye profilomon :) (persze nem ÚGY értékelem, hanem mint jó ismerősi, baráti gesztust).
Ha profilkép, akkor pont, hogy nem muszáj nézegetni a másik adatlapját.
Egy lehetséges szituáció: az ismerősöm belájkolt valamit, ami megjelent a hírfolyamomban. Na nézd csak – gondolom –, nem is láttam még XY új profilképét, nézzük csak... jé, nem is olyan új, hm, egész jó, tetszik.
Ettől függetlenül tényleg vihar a biliben a téma.
Úristen, most esett le, hogy anyám miért lájkolta a fél évvel ezelőtti képemet tegnap!
(Remélem, még elég gyorsan írtam ehhez a kérdéshez, hogy ne legyen túl nyilvánvaló, hogy mennyire be vagyok indulva a kérdezőre!)
Érdemben nem tudok válaszolni, mert nincs fb-m, de szerintem aki ilyeneken pörög, az túlságosan ráér.
Ha valami tetszik - akkor tetszik, ha nem - hát nem. Most vagy fél év múlva, nem mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!