Internetes barátság hiányozhat?
Még úgy 2012-13 környékén nagyon jóban lettem pár emberrel a neten, rengeteget beszéltünk.
Bár én inkább írásban, túl nyuszi voltam, hogy az arcomat is mutassam. Talán ha való életben is találkoztam volna velük, még barátok lehetnénk. :(
Nagyon hiányzik az egész, most, hogy vissza olvastam a régi beszélgetéseinket. Főleg, hogy nem vesztünk össze, hanem az egész csak úgy... eltűnt.
Ha most újra köszönnék, az fura lenne?
Elég érdekes, pont ez történt ma velem is.
Egy régi netes ismerős írt rám, én meg mindig halogattam a találkozót, vagy lemondtam, mert nem gondoltam komolynak a dolgot, inkább elmentem a helyi haverjaimmal bulizni, nők, stb.
Amúgy elég jól eldumálgattunk, és hirtelen megszűnt az egész. Eléggé bántam, mert ha nem tolom a háttérbe Őket, akkor simán a legjobb barátjaim lennének.
Na de ez így alakult.
Én több mint 5 hónapja várok egy üzenetet.
Sokat beszéltem itt gyk-n egy nővel, aki minden előzmény nélkül tűnt el egy olyan üzenettel, hogy másnap ír. Azóta sem jött el ez a másnap.
Néha ráírok, de nem jön válasz.
Ő nem akart találkozni, én sem, jól elbeszélgettünk neten, szóval ez nincs képben. Szokott hiányozni.
Hónapokon keresztül beszéltünk, majdnem minden nap és egyszer csak vége.
igen hiányozhat...
ha hiányzik keresd meg újra!
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!