4 év barátság öt ezer forint miatt? Többi lent
Ilyen taj cigányokkal nem kell haverkodni.
Hagyd a francba, majd megunja.
Alapból nem értelek, Te is elég fura teremtmény lehetsz.
Ha cukkol már egy éve, akkor minek barátkozol vele?
Kérj kölcsön haveroktól, 2-3 ember csak összetud dobni 5.000 Ft-ot, és felejtsd el a halálba örökre.
Ha pedig nem vagy beszari, és félénk, akkor szépen szembe mész a dolgokkal. "Ha majd kihányod a sok piát, és kaját amit az én pénzemből ittál-ettél, akkor kifizetem" Ha meg nem tetszik neki, szépen kiosztol pár gyomorszájast.
Na-na, én nem adnék neki egy forintot sem.
Sajnos igaz ez a legtöbb hülye, értéktelen, erkölcstelen emberre is - mielőtt még valaki megsértődne - hogyha adsz valamit, akkor rádszállnak, hogy ugyan adjál már még, mert látják, hogy lehet tőled kérni.
Most még ötezer forintért pampog, ha megadod neki, akkor kitalál valami mást. "Hú, emlékszel, hogy 3 évvel ezelőtt kölcsön kérted a ceruzámat és kitört a hegye, na akkor vegyél már nekem egy csomag ceruzát, meg faragót, radílt, új tolltartót, meg fizesd már ki az iskolai könyveimet is..."
Ha a kisujjadat nyújtod, a karodat akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!