Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek hogyan döntsek?

Feels_so_alone kérdése:

Szerintetek hogyan döntsek?

Figyelt kérdés
Van egy srác barátom, aki egy osztálytársamnak a pasija. Az osztálytársammal egy évig utáltuk egymást ok nélkül, pedig ezt megelőző évben szinte mindig beszéltünk. A srácnak köszönhetően (akit nagyon szeretek, de csak mint barátot, és nekem nincsenek igaz barátaim rajta kívül.)Nagyon szeretek vele beszélni, mert szimpatikus, értelmes és nagyon hasonlít rám, de tudom hogy a lány féltékeny lenne, és nem akarom megbántani, főleg így, miután végre kibékültünk. De nem folytathatunk úgy barátságot (szerintem), hogy csak Facebookon beszélünk, és elővigyázatosságból nem megyünk együtt sehova, meg még nem is nagyon beszéltünk élőben, csak keveset, mielőtt megismertük egymást rendesen, és barátok lettünk. Nagyon szeretnénk találkozni, és egész eddig úgy voltunk vele sok vacillálás után, hogy miért is ne, úgysem lesz semmi. Most elmennénk moziba, de mivel ez randiszagú, ezért megbeszéltük hogy külön sorban ülünk, meg ilyenek. Csak ezért megyek vele arra a bizonyos filmre, mert egyikünk sem tudja rávenni a barátait, hogy vele menjenek, de minket nagyon érdekel. Megkérdeztem anyukám, és azt mondta nem enged el, mert ha ez kiderül akkor az osztálytársaim (köztük a "haverom" csaja) félreért mindent, megutálnak és borzasztó lesz a következő évem. Valahol igaza van, de annyira rosszul esik hogy fel kell adnom egy barátságot (mert ha nem találkozunk az már szinte feladás, Facebook-friendship nem létezik ha közel lakunk egymáshoz), azért hogy megfeleljek az osztálytársaimnak,akiktől eléggé el vagyok idegenedve. Hozzá tartozik, hogy jövő után új suliba megyek, ahol a srác tanul, és elvileg a barátnője is ott szeretne tanulni.
2016. jún. 7. 20:38
 1/1 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez totál butaság. Miért kellene megszakítanod a kapcsolatot egy barátoddal, azért, mert barátnője van? Ilyen alapon egyetlen kapcsolatban élő férfi sem csinálhatna közös programot lányokkal. A barátnődnek kellene magába néznie, mert a féltékenység nem a szeretet jele, hanem a birtoklási vágyé, valamint annak a tünete, hogy nincsen semmi önbizalma. Szerintem a srác beszéljen a barátnőjével, hogy semmi oka féltékenykedni, csak barátok vagytok, aztán tedd meg te is.
2016. jún. 7. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!