Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elhanyagoltam a barátnőimet a...

Elhanyagoltam a barátnőimet a párom miatt, Hogyan hozhatnám rendbe?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy férfival pár hónapja.. Voltak már kapcsolataim, de akkor tudtam kezelni a helyzetet.. most talán azért nem sikerül, mert nagyon szerelmes vagyok és tudom ez nem kifogás, de észre sem vettem, hogy nekem most minden csak róla szól. Tegnap megfigyeltem, hogy a barátnőim másképpen viselkednek velem. Megkérdezte mi a gond és szembesítettek azzal, hogy elhanyagoltam őket. Elmondásuk szerint más ember is lettem már nem vagyok a régi. Szóhoz sem hagytak jutni. Mondtam nekik, hogy holnap beszéljünk meg mindent, de ezt mondták ez már késő. Az elején próbáltam megtalálni az aranyközéputat, de úgy érzem kicsúsztak a kezeim közül a dolgok. Nem tudom hogyan tehetném ezt jóvá, mert több éves barátságról van szó és nem akarom őket elveszíteni...
2016. jún. 7. 09:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Szerelmek jönnek mennek, de a barátság örök...."

Ez nem igaz.

Illetve tini korban még így van, amikor csak össze-vissza randizgat mindenki és valószínűleg halálra vannak ítélve a nagy szerelmek pár hónap után.

Azonban ahogy egyre inkább felnövünk pont, hogy megfordul ez az egész.

A barástágok könnyen tönkremennek ezekben az időkben, amikor kikerülsz az iskolából, dolgozni kezdesz, főiskolára kezdesz járni, elköltözöl, komoly párkapcsolatot alakítsz ki stb.

Azonban ha van egy szerető párod, komoly párkapcsolatod,ami már nem pár hónapig tartó tini szerelem, akkor az számít igazán.

Ő lesz az, aki jó eséllyel a férjed lesz, akivel összeköltöztök, jóban rosszban kitartotok egymás mellett, családot alapítotok.

A barátok ilyenkor már csak a háttérben maradnak, és ez így természetes.

Majd ők is rájönnek, ha nekik is lesz valaki, akivel komolyan gondolják.

Ne foglalkozz velük, próbáld meg megbeszélni, de ha nem hát nem, ne erőltesd, majd találsz barátokat akik ugyan olyan helyzetben vannak mint te és megértenek.

2016. jún. 8. 14:47
 12/12 anonim ***** válasza:

11-es, igen, nem pfáznak bele, de ha 10/9x lemondod őket, mert a pároddal vagy (akivel egyébként mondjuk háromnaponta találkoztok), akkor nem kell megsértődni, ha esetleg besokallnak, és hagynak a fenébe.

Én is totál szerelmes voltam az exembe, legszívesebben mindig vele lettem volna, de a lányokra legalább havonta 2 napot szántam, és ha velük volt találkám, akkor később mentem a kedveshez, vagy aznap csak telefonon dumáltunk.

Mondjuk mi soha nem voltunk irigyek egymás párjaira, de mikor a társaságból 4-en vagy fél évig folyamatosan lemondták a délutáni kv-zást, mert inkább xy-nal mentek vhová, akkor elegünk lett.

És kb. egyiknek sem sem maradt barátnője. Most ott van a férj, gyerek, de megy a rinya, hogy nincs kivel kimozdulniuk (néha ránk írnak fészen).

Ez a férfiaknál miért más? ŐK zömmel megtartják a barátaikat, mert képesek x időnként összeülni egy sör mellé, nem szűnik meg a világ attól, hogy párjuk lett.

2016. jún. 10. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!