Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Sok srác (haver, barát) miért...

Sok srác (haver, barát) miért tűnik el, mint a kámfor ha barátnője lesz?

Figyelt kérdés
Aztán mikor szétmennek, újra megjelenik, mintha mi se történt volna. Ti, hogy kezelnétek az ilyen embereket?
2016. jún. 3. 15:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21%
Megkérdezném, hogy "szia, te ki vagy? ismerjük egymást?".
2016. jún. 3. 15:52
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
A pina erős áfium.
2016. jún. 3. 15:55
 3/11 anonim ***** válasza:
59%

Kezdetben sehogy, nem bánnám, mivel akinek sok ideje nem volt barátja/barátnője, az természetes, hogy kezdetben rá van függve és úgy csüngenek egymáson, mint a szőlő a fürtön. Nem lenne jobb, ha jönnének velem kocsmázni, aztán meg egész idő alatt csak csókolóznának. :D

Viszont, ha arról van szó, hogy már hónapok óta cseszik ránk ez a bizonyos barát, akkor megkérdezném, hogy mi a fene van. Lehet, hogy tiltja a nője/pasija a barátoktól vagy ilyesmi.

Azért nem adnám fel, keresném és érdeklődnék felőle. Persze egy idő után bele unnék, és hagynám a francba, ha meg szakítanak és újra megjelenne, akkor hasonlóan viselkednék, mint amit az első mondott. :D

2016. jún. 3. 15:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes dolog kár ezen besértődni meg féltékenykedni.
2016. jún. 3. 16:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Az természetes, hogy eltűnnek emberek 0,5-1 évre majd megjelennek, mintha tegnap találkoztunk volna?
2016. jún. 3. 17:19
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Sok csaj azonnal kisajátítja a fiúját,leválassza a baráti körről ,minden nap ugráltatja ,programokat szervez ,finoman eltiltja mindenkitől stb. A kanos fószer meg mindenben bólogat neki, csakhogy kapjon p!nát.
2016. jún. 3. 17:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt kett nagyon jo havarom, de amint lett baratnöjük mar nem valaszolnak nekem. Sajna csak irni tudunk mindkettönek mert messze laknak.

Szerintem csak a batatnöket zavarta, hogy velem beszelgetnek. Valszeg feltekenység, amit megtudok erteni, mert en is nagyon az vagyok.

17L

2016. jún. 3. 17:48
 8/11 Roland G. ***** válasza:
Az ilyenek nem barátok vagy pedig a hölgy papuccsá változtatta.Tudnak ugyanis varázsolni egyesek! :)
2016. jún. 3. 17:50
 9/11 anonim ***** válasza:
En feleseg vagyok es mikor osszejottunk tenyleg lemorzsolodott nehany haver,barat mibdkettonk reszerol.A ferjemnek azelott volt par ivocinboraja,de azok allandoan ittak es neha potcselekvesnek jo volt mikor nem volt kapcsolata.Aztan mikor lett,mar nem is hivtak mert ott senkinek se volt baratnoje szinte sose es kis irigyseg is kozrejatszott lehet.Aztan akik voltak egy ket jobarat kulfoldre koltoztek,vagy tavol eltek es a csalad oket is lefoglalta ill ott helyben alakitottak ki ismerosokkel barati kapcsolatokat. Nekem efyik baratnomnek epp romokban a hazassaga es mar elkeseredrttsegeben bele akart ronditani a mienkbe is,igy megszakitottam vele a kapcsolatot. Masokkal nem voltam olyan kozeli baratsagba.Vannak hobbijaink egyutt es kulon is,ahol azert elunk kis tarsasagi eletet is.
2016. jún. 4. 17:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Erdekes,mert mikor nekem lett baratnom a haverok tuntek el,pedig nekem lett volna idom rajuk csak sose hivtak. Pedig meg a baratnom se allt kozenk, mehettem oda ahova akarok baratokkal is.
2016. jún. 8. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!