Sok srác (haver, barát) miért tűnik el, mint a kámfor ha barátnője lesz?
Kezdetben sehogy, nem bánnám, mivel akinek sok ideje nem volt barátja/barátnője, az természetes, hogy kezdetben rá van függve és úgy csüngenek egymáson, mint a szőlő a fürtön. Nem lenne jobb, ha jönnének velem kocsmázni, aztán meg egész idő alatt csak csókolóznának. :D
Viszont, ha arról van szó, hogy már hónapok óta cseszik ránk ez a bizonyos barát, akkor megkérdezném, hogy mi a fene van. Lehet, hogy tiltja a nője/pasija a barátoktól vagy ilyesmi.
Azért nem adnám fel, keresném és érdeklődnék felőle. Persze egy idő után bele unnék, és hagynám a francba, ha meg szakítanak és újra megjelenne, akkor hasonlóan viselkednék, mint amit az első mondott. :D
Nekem volt kett nagyon jo havarom, de amint lett baratnöjük mar nem valaszolnak nekem. Sajna csak irni tudunk mindkettönek mert messze laknak.
Szerintem csak a batatnöket zavarta, hogy velem beszelgetnek. Valszeg feltekenység, amit megtudok erteni, mert en is nagyon az vagyok.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!