Segittseg?! Valaki tud segiteni egy fiunak kuldtem egy pucer kepet amin a fejem is rajta can s elkuldi az ismeroseimnek s felek?! -mit tegyekk?
Figyelt kérdés
A fiu kert tolem egy pucer kepet amin a fejem is rajta van s felek hogy elkuldi az ismeroseimmnek s nekem akkor vegem lessz megbantam mar de nincsa mit csinaljak kerlek segitsetek!!!?!??!2016. máj. 31. 18:22
1/16 anonim válasza:
Már semmit nem tehetsz.Csak reménykedhetsz,hogy nem küldi tovább,de különben miért kérte volna.Most majd megtanulod.
3/16 anonim válasza:
Tedd ki ide,megnézzük ,hogy mennyire látszik a fejed.
Ha hozzá férsz a telefonjához,gépéhez,laptp,stb., akkor töröld vagy beszélj vele. Ez a két választásod van.
4/16 anonim válasza:
Most erre őszintén milyen választ vársz? Ami az internetre egyszer felkerül, akár örökre is ott maradhat...
5/16 anonim válasza:
Ha facebookon küldted neki akkor én letiltenám magát az embert. Amúgy ez nagyon rossz húzás volt a fiúk szerintem 90% ha nem is mutogatná mindenkinek körbe a legjobb barátinak vagy haverjainak biztos. De beszélj vele.
7/16 anonim válasza:
Kérdező, ne aggódj! Lehet, hogy nem is áll szándékában elküldeni az ismerőseidnek. Lehet, hogy csak szimplán elküldi különböző vicces honlapokra, valamint esetleg szexhirdető oldalakra is felrakja... :)
De az is lehet, hogy nem lesz semmi ilyesmi, csak majd x év múlva fog visszaköszönni valahol a kép, amikor mondjuk lecsekkol a neten a leendő munkaadód és inkább fel se vesz. Vagy a gyereked találkozik vele :D
8/16 anonim válasza:
Növesszél bajuszt, akkor nem ismernek fel majd...
:)
(Sajnos csak tanácsot tudok küldeni, ész azt nem!)
9/16 anonim válasza:
Nos, készülj fel, hogy hamarosan te is sztár leszel a napiszaron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!