Mit jelent ha a baratom azt mondja kell neki egy kis szunet a baratsagunkban, hogy most masokra akar fokuszalni?
Figyelt kérdés
kicsit haragszik ram, es h nem tudja lehetunk e mi meg joban,2016. máj. 23. 10:47
1/4 anonim válasza:
Azért ennek kell, hogy legyen előzménye.. Milyennek írnád le a barátságotok alapból? Kölcsönös volt az érdeklődés, programszervezés? Én akkor tudnám elképzelni, hogy ilyet mondjak valakinek, ha teljesen rám telepedne az illető, megsértődne, ha másokkal is beszélek/találkozok, folyamatosan keresne, állandóan programokat szervezne, minden szabadidőm megpróbálná kisajátítani.. Ez igen fárasztó tud lenni egy idő után, nem lehet, hogy valami ilyenről van szó az esetetekben?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen kolcsonos volt ..es azert nem szerveztunk allandoan programokat. Csak tobbiek kibeszeltek en hangot adtam ennek neki elmondtam mergemben mi a velemenyem, megsertodott, hogy igy nem beszelhetek a haverjaival es idot kert. hogy velem sokat volt..
2016. máj. 23. 12:06
3/4 anonim válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, téged vajon megvédett-e, amikor a többiek kibeszéltek..
Nem írtad, hány évesek vagytok, de gondolom elég fiatalok és ő nem tudja kezelni, amikor "két tűz között van" és a haverjai/barátai nem kedvelik egymást.. Elég sajnálatos, de nem igazán tudsz mit tenni, mint visszalépni kicsit, nem erőltetni a dolgot és másokra fókuszálni.
4/4 A kérdező kommentje:
baratom 17 en 24 vagyok.. hat igen akkor most kicsit ne keressem, mert hogy nem tudja h mi lesz, akar e baratkozni.. nem nagyon vedett meg.
2016. máj. 23. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!