Hogy tudnék vele barátkozni? Ha felhívom hogy készüljek?
Figyelt kérdés
Egyetemen van egy srác akinek a szülei régóta jóba vannak az enyémmel de a srácot csak most ismertem meg és néha ha összefutunk az udvaron akkor köszönünk és egy mi a helyzet téma jön fel. Én szívesen áthívnám hogy igyunk meg egy sört nálam vagy valami de hogy kéne?írjak neki hogy nincs e kedved valamelyik nap átjönni vagy hogy? És ha átjönne akkor mivel készüljek? Kajával piával vagy hogy? 22/F2016. ápr. 28. 11:50
1/7 anonim válasza:
Jáj. Végig azt hittem, hogy lány vagy. Hát ha nem "összemelegedni" akaraz vele, akkor inkább csak sörözni hívd át, ne magadhoz enni. Vagy max úgy, hogy X-Boxozni/csocsózni, amid van otthon. Ellenkező esetben nagyon hülyén venné ki magát, hogy "gyere át, főzök neked vacsorát".
2/7 anonim válasza:
Igen, így jó. Még esetleg készíts az asztalra egy virággal teli vázát és csokibonbont. :3
4/7 Roland G. válasza:
Hívd ki egy sör-virsli versenyre :))))))))
Meleg a szitu..... :)
5/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Előbb tisztázd magadba mit szeretnél, ha így ráparáztál a dologra akkor vagy túl visszahúzódó vagy, vagy pedig a fiúk érdekelnek.
Ha csak szimplán össze akarsz vele barátkozni, akkor előbb hívd meg egy sörre, de lehetőleg nem magadhoz, az még első túl személyes lehet neki. A legjobb amikor összefuttok kérdezd meg. Ha üzenetben akarod akkor előbb írj rá, beszéljetek valami hétköznapi témáról és utána dobd be a meghívást. Ne úgy kezd hogy: "Csá, jösz ma sörözni?". Ha úgy érzed jól kijöttök folytathatod tovább, és a helyzet hozza magától.
Sok sikert!
Üdvözlettel,
Anonim Pszichológus
6/7 anonim válasza:
Miért kell rögtön melegezni, ha egy fiú akar barátkozni egy másikkal?
7/7 anonim válasza:
Ne aggódj, csak hülyéskednek ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!