Mit tegyek? A barátnőm egy fiú miatt teljesen megváltozott.
A történet az,hogy egy kerületi angol versenyen voltam.4 fős csoportok voltak,tehát a csoportunkban benne volt a barátnőm (akiről szó lesz) én,egy fiú,és egy 5.-es fiú,mivel minden csoportban kellett lenni egy 1 évfolyammal kisebb emberrel. A verseny után hazaért mindenki,de ez az 5.-es fiú elkérte a barátnőm számát,az egyik osztálytársamtól,akivel ismerték egymást. A fiú ráírt a barátnőmre egy "Szia! Szép vagy,és nekem bejönnek a szép lányok...!" szöveggel. Nálam már akkor elszakadt a cérna,de nem szóltam,hiszen nincs közöm hozzá.Azóta a barátnőm játssza itt a ribizliit(már elnézést). A barátnőm sokszor bebeszélte magának,hogy szereti,másnapra engem untatott,hogy mondjam már meg neki a magamét (?!).Az meg a másik,hogy az osztályunkban vannak ilyen khmmm lányok,és velük kezdett barátkozni. Ő dolga mit csinál. De már régóta nem jár velem haza órák után,hanem marad velük lógni. Még ez se érdekelne. De nagyon zavar,hogy van képe a pofámba hazudni. Ma például azt mondta próbára kell mennie,de én jól tudtam,hogy holnap lesz a próba és nem ma. Angol előtt pedig egy méterre volt tőlem,és hallottam ahogy azt mondja a "barátnőjének",hogy "majd azt mondjuk próbám van." De azért képes azt mondani,hogy legjobb barátnők vagyunk. A barátnőm élvezi a helyzetet,hogy akármikor kihasználhatja a fiút,a fiú pedig szintén így van vele. Nem akarok beleszólni,de nagyon irritál..
Ma meg pláne..nekem is van egy fiú aki tetszik,de sose beszélhetek róla.Mindig csak ő beszél arról a fiúról.
A barátnőm ilyenkor mindig vigyorog,és kiröhög,mert felháborodok rajta.
Az az irritáló fej.
Csak én érzem azt,hogy nem barátság?
Ja és az utóbbiakhoz: Nem azt akarom,hogy folyton velem legyen,azt megérteném,ha egy kedves,normális fiúval lenne. Ennek a fiúnak ő a 30. csaja kb. És nincsenek komoly kapcsolatai mert a fiú csak 11 éves.
Én úgy gondolom,hogy 12-13 évesen nem kéne.
A ti korotokban a barátságok, kapcsolatok még nem mélyek. Könnyen jönnek, könnyen mennek. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem komolyak. Mindig próbálj meg problémás esetekben a másik fejével, szívével is gondolkozni. Meglátod idővel megértőbb leszel és téged is jobban megértenek.
És még valami. A legjobb, ha a felmerülő "problémákat" megbeszélitek és közösen kerestek megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!