Hogy mondjam meg, hogy én nem leszek ingyen taxi, úgy, hogy ne legyen belőle sértődés?
Mióta megvan a jogosítványom, az egyik barátnőm ingyen taxinak néz.
Vigyem el ide, vigyem el oda, ha jön hozzánk, akkor menjek el érte meg vigyem is haza.
Múltkor volt valami buli Bécsben, ahova el akart menni, azt akarta, hogy én vigyem el. Indítottak innen buszt, ami potom pénzért elvitte volna, mondtam neki, hogy menjen azzal, erre a válasz az volt, hogy de az pénzbe kerül. Már ebből is sértődés volt.
ő: elviszel a koncertre?
te: bocs, nem.
ő: miért?
te: nincs benzin az autóban. de ha veszel bele, szívesen elviszlek.
ő: nem veszek.
te: *ártatlan vigyorgás, vállvonogatás kíséretében* akkor így jártál...
Hogy veheti ennyire természetesnek egy lány, hogy viszed a pi.csáját A-ból B-be? Na meg, hogy mások fizessenek helyette mindent?
Nem bírom felfogni.
Nekem a pofámról szakadna le a bőr.
Nem szeretek szívességeket kérni senkitől, ha úgy adódik, hogy valaki mégis elvisz kocsival valahova, akkor megkérdezem tőle, hogy biztos nem gond-e, majd megköszönöm, nem követelőzök.
Miért barátkozol vele?
Mindenhogyan meg fog sértődni, jobb ha felkészülsz, de legalább kicsit leesik a magaslóról.
Úgy is pár nap múlva az ajtód előtt fog pitizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!