Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnék barátokat...

Hogyan tudnék barátokat találni Szegeden?

Figyelt kérdés
Elsőéves egyetemista lány vagyok, a barátkozás sose volt az erősségem. Albérletben lakok egyedül, szóval a kollégiumi kapcsolatok ki is estek, csoporttársakkal jóban vagyok de ez nem az igazi. Az otthoni barátaimmal első óta vagyunk jóban így nem nagyon voltam rászorulva, hogy újakat szerezzek de mivel Debrecenből költöztem ide, hogy kicsit kilépjek a komfortzónámból rá vagyok kényszerülve, de nem megy. Nagyon egyedül érzem magam, mit tegyek?

2016. ápr. 23. 23:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Elsősöknek még szoktak lenni ilyen gólyaprogramok szervezve, talán olyanokra elmehetnk. Vagy pedig maradnak a csoporttársak. Ismerkedj össze párral, szervezzetek programokat estére, esetleg hoznak ők is más embereket, így bővül az ismerői köröd és majd kialakul egy állandó társaság.
2016. ápr. 23. 23:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Sikerült? Találtál már barátot?
2016. nov. 30. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:
írtam:)
2018. aug. 28. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!