Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kölcsön kaptam egy könyvet,...

Kölcsön kaptam egy könyvet, amit véletlen leöntöttem tejjel. Útisten mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy nagyon kedves ismerősömé a könyv, és ő is vigyáz a könyvekre,én is nagyon vigyáztam az övére,de véletlenül ráöntöttem a tejet és elég nagy mennyiséget!!! :( annyira rossz,most történt az előbb,és nem tudom meg fog száradni úgy hogy nem látszik meg? Vagy le kellene mosni? Pedig annyira vigyáztam rá eddig.:( elmondhatnám neki az igazat,mert nagyon kedves és biztos nem enne meg miatta, én most csak arra vagyok kíváncsi hogy meg fog e látszani a nyom...
2016. ápr. 19. 17:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Persze, egy csomóan azt mondjátok hogy vegyek neki újat, és én is gondoltam már rá. Ez most lehet hogy kicsit úgy fog hangzani, mint hogy ha én nem akarnék újat venni, de ahogy őt ismerem,biztos hogy nem fogadná el:D
2016. ápr. 20. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!