Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti hogyan szednétek össze...

Ti hogyan szednétek össze haverokat? Többi lenn 18f

Figyelt kérdés

Szóval igazából ismerek embereket pl az osztályomból akikkel eljárhtatnék de ők nem úgy viszonyulnak hozzám mint akivel bulizni járnak köszönünk egymásnak beszélünk hülyülünk és ennyi.

ezenkívül van még egy haverom akivel szintén eljárhatnék

csak ő meg olyanokkal van akikkel már régóta haverok és sztem én oda fölösleges lennék még soha nem hívott sehova amikor meg én próbálom elhívni akkor meg azt mondja: ááá most nincs kedve, vagy dolga lesz stb.

kb ennyi de én már nagyon unom, hogy nem járok sehova.

Valahogy mindenképpen akarok barátokat akikkel szórakozhatok mert egyszerűen beleőrülök az unalomba.

Ti mit tennétek?

2016. ápr. 16. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
mármint meleg havert akarsz? hát figyelj, ott a gayromeo, a chat.hu-nak a meleg szobája, meg a melegrandi.hu. sztem valamelyiken csak találsz vkit.
2016. ápr. 16. 17:10
 2/6 A kérdező kommentje:

nem kissé félre értesz olyanokra gondoltam akikkeb buliba járhatnék szórakozni meg stb

egy társaság

2016. ápr. 16. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
ja hogy mindjárt orgiát akarsz? hát figyelj sztem arra is találsz, csak akkor eleve így keresd mert ők is félreértik sztem.
2016. ápr. 16. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Rögtön a rossz indulat.Figyelj sz.rj rá ezekre a "haverokra",mert ezek nem azok.Tudod én is ugyanezt életem át,még 18 évesen,de még előtte is.Megoldást nem tudok,én a mai napig így vagyok,csak már dolgozom,és 21 vagyok.De úgy nekem sincs senki akivel bulizhatnék ilyenek.De nem hinném hogy nincs olyan aki veled is jól ellene ilyenek.De átérzem milyen,amikor csak úgymond haverjaid vannak,akikkel suliban hülyülsz stb,de utána nem foglalkoznak veled..
2016. ápr. 16. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
na jó de hát miért nem?
2016. ápr. 16. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:
de próbáltad a gayromeo-n?
2016. ápr. 16. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!