Mit gondoltok a "fiú megy, barátnő marad" féle helyzetekről?
Ha igazán barátnők vagytok, ezt is megtudjátok beszélni egymás között, ez intelligencia kérdése. Kiderül, hogy hogyan álltok hozzá, toleránsak lennétek-e egymással.
Én sokáig mutogattam a barátnőmnek egy srác fotóját, akibe szerelmes voltam, volt is valami rövid ideig köztünk. Láttam, hogy a barátnőmnek bejön, de én őszintén megmondtam neki, hogy nem esne jól ha együtt látnám vele, vagy ha így alakul, nem akarok tudni róla. Neki viszont többet jelent a barátságunk, elvégre nem lehet eltitkolni egy idő után. Nem is akart ráhajtani, tudta, hogy abban a helyzetben nekem szarul esett volna, amikor szenvedtem a srác miatt. Ha tudjátok konkrétan, hogy ki a szerencsés kiválasztott, szerintem jobb ha már az elején megbeszélitek, hogy mi legyen és mi várható. A barátság többet ér.
Azt gondolom, hogy nem vagyok felelős más érzéseiért.
Így nem tehetek róla, hogy a barátnőm beleszeret a fiúba, akinek a szíve engem választott. Tehát nincs okom rá, hogy ne jöjjek össze a fiúval. Ez a barátnőnek fájhat, de emiatt véget vet a barátságnak, akkor az annyit is ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!