Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol kereshet az ember mostanáb...

Hol kereshet az ember mostanában partnert, milyen helyeken ahol illő is 25-30 éves korban?

Figyelt kérdés
Köszönöm a segítségeket!
2016. ápr. 7. 16:02
 1/4 anonim válasza:
Buliban! Én már találkoztam 60 éves party arc pápával is diszkoban nyomta :D
2016. ápr. 7. 16:13
 2/4 anonim ***** válasza:
17%
Ha az ember Budapesten él,akkor vannak erre alkalmas lehet a Városliget,a Margitsziget,és néhány belvárosi szórakozóhely.De lehet menni templomba is,vagy kiállításokra.A lényeg,hogy szellemi úton kell járni.A modern vulgárpszichologizmus erre teljesen alkalmatlan,valamilyen spirituális úton kell elindulni.Persze önmagáért,nem azért,hogy legyen valakije.Az csak úgy megtörténik.
2016. ápr. 8. 01:51
 3/4 anonim ***** válasza:
19%
Én így tapasztaltam.
2016. ápr. 8. 01:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!Egyett értek az előttem szólóval.Ha komoly kapcsolatból keresel valakit,"és nem szimplán azért,h legyen valakid,akkor ott lehetőséged fog nyilni rá.Én Chaten ismertem meg a párom,de HÁLA ÉGNEK a jóisten mai napig is egymaséi vagyunk
2016. ápr. 8. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!