Vannak itt olyanok akiknek költözés miatt elkoptak a barátai, de még újakat nem talált csak max felszínes ismertségek alakultak ki?
nekem akkor szakadtak meg a nagy barátságok, amikor egyetemre mentünk tovább. mindenki más irányba.. így ebből is voltak konfilktusok,hogy az egyik lenézte a másikat, mert nem olyan "menő' az ő szakja.. meg időhiány, új társaság.. fokozatosan elkoptak..
általános iskola végén szintúgy.
aztán nekem az egyetemen nem sikerült olyan szoros barátságokat kialakítani. szinte mindenki kollégista vagy albérletben van. ők alapból jól ismerik egymást. hiába vagyunk jóban, hogyha ők 0-24ig együtt vannak, mert együtt laknak.
szóval vannak barátaim, de nincsen legjobb. mindenkinek van legjobb barátnője én meg szintén úgy érzem, hogy akit én legjobb barátnak tekintenék, már van legjobb barátja, neki csak egy barát vagyok a sok közül. patt helyzet
remélem a munkahelyemen majd jobban be tudok illeszkedni:/
lehet ezek kifogásoknak tűnnek, de tényleg nem egyszerű
Igen, jelen. Eleve nem vagyok egy társaság közepe típus, de azért voltak ismerősök, barátok, köztük 2 nagyon jó, amolyan életre-halálra barátnő, különösen az egyik már 15 éve.
Aztán 4 éve jött egy szuper lehetőség Pesten és költöztem.
Nem voltak már új élmények, családomat is alig láttam, folyton dolgoztam, a barátságok elkoptak lassan.
Mostanra totál egyedül maradtam. Csak a kollégáimat ismerem. Jól elvagyunk, de ez nem olyan. Nem járunk össze munkán kívül, mert mindenkinek megvannak a saját barátai. Ez van, sajnos.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!