(Lany vagyok) van egy baratnom akivel ha egyutt vagyok sokszor izgulok es zavarban vagyok, miert szorongok?
Figyelt kérdés
Sokszor gondolok rá, ha vele vagyok zavarban vagyok, alig merek ra nezni, viszont elvezem a tarsasagat, mindig ad tanacsokat mindenrol, meghallgat, olyan mint egy lelkitars... (idősebb nalam jo par evvel) ez miert van? tippek? es hogy tudom elengedni ezt a "szorongast"?2016. márc. 31. 11:13
1/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy többet érzel iránta? Vagy valami miatt kisebbségi komplexusod van vele szemben?
2/9 A kérdező kommentje:
nemtudom, ezert kerdeztem, az h tobbet erezzek azt nemhiszem.. amugy ő egy tanarom is egyben szoval lehez h kissebségi komplexusom van?
2016. márc. 31. 11:39
3/9 anonim válasza:
Elképzelhetőnek tartom, hogy amiatt vagy zavarban. Gondolom, okosnak, intelligensnek tartod, felnézel rá, és nem tartod magad azonos szinten vele. Tudatosítsd magadban, hogy igen is, értékes, okos vagy. Ő is annak lát, különben nem barátkozna veled.
4/9 A kérdező kommentje:
koszonom, nagyon jol atlatod a helyzetet, szerinted rontana a kapcsolatunkon az ha elmondanam neki h felnezek ra? mar utaltam ra egyszer egyszer de nem mertem neki megmondani meg lehet nem is kene?
2016. márc. 31. 12:07
5/9 anonim válasza:
Szia! Én egy újabb válaszoló vagyok.Nyugodtan mond meg,"hogy büszke vagyok önre!" Az ember érzi,hogy mikor mondhatja,mikor van az ideje. Ne légy szégyenlős.:-) Anita voltam!
6/9 anonim válasza:
Ha adott a helyzet, akkor nyugodtan mond meg, ha ki kívánkozik belőled. De gondolom, ezt ő is tudja :)
7/9 A kérdező kommentje:
nem akarok tul "nyomulni" ő mondta elsonek, hogy baratkent nez ram nem mint diakra (persze iskolaban mindketten tudjuk h ott tanar-diak vagyunk) de nagyon orultem h o mondta elsonek :) (es nem magazom, nem sokkal idosebb nalam) :))) koszonom a segitsegeteket :)
2016. márc. 31. 13:15
8/9 anonim válasza:
Miért is nyomulnál?? Mivel azt mondta,h barátként tekint,te nyugodtan nyiss felé.Vagy csak nem lezbi?..Vagy te? Miért aggodalmaskodsz?
9/9 A kérdező kommentje:
jajj nem egyikonk sem az 😅 nekem van baratom, es neki is :D ez volt az egyik kerdesem, hogy hogyan tudnam elhagyni ezt a szorongast, hogyan oldodjak fel ?
2016. márc. 31. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!