Emósok! Hogyan legyek emós?
Én nem akarlak megbántani (szal ne haragudj), de hogy a jó büdös f@*ba akarnál az lenni, ha nem is tudod, hogy olyan szó nem létezik h emóS ?!!???
Alakítsd ki a saját stílusod, még ha hasonló is, nem kell magad bekategorizálni, ha tényleg emo lennél, azt akkor is észre lehetne venni, ha nem úgy néznél ki, hiszen emo zenét hallgatsz (ami nem MCR meg AFC meg társai), érzelmileg intelligensebb vagy (ez nem feltétlen jó tulajdonság,tapasztalatból mondom), stb, gondolom tudod, és azt is tudod hogy ok nélkül senki sem vagdossa magát. Hát én nem akarok beleszólni a döntéseidbe, de a pózereket (sajnos az én osztályomban volt egy ilyen "emós" csaj), akiknek olyan hú de nagyon imó hajuk van, meg mindig feketében vannak, megjátszák magukat(amit nem nehéz észrevenni), azokat az igazi emok kib@*ottul utálják. Annyit el lehet vele pluszba érni, hogy az utcán pár ember megszólal h "höhö emós".
És bocs, de hiába mondom, h ne haragudj h ilyen lenézően írtam, te akkor is utálni fogsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!