Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek sikerül megtudnom...

Szerintetek sikerül megtudnom így hol lakik?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom akivel borzalmasan megromlott egy időre a viszonyom,és azóta nem hallottam felőle.

csak néhány közös baráton keresztül tudom (akikkel azóta szintén nem nagyon tartom a kapcsolatot) hogy nem akarna velem találkozni .Nem haragból,hanem csak hogy egyikünk se sérüljön.

Nos,közel fél év telt el,és nagyon rosszul viseltem ezt az időt.

Semmit nem javult a lelki állapotom ezalatt,szóval az idő itt nem segít.

Egyetlen lehetőség maradt,hogy megkeresem.

Nos.félreértés ne essék,nem az a cél hogy levágott lófejet hagyjak az ágya végében miközben alszik.

Pusztán tudni szeretném hol lakik,hogy ne érezzem teljesen veszettnek az egészet.

Hagyok még neki pár hónapot ,hátha változik valami azalatt a fejében,és aztán szeretném felkeresni,vagy csak egy levelet hagyni a postaládájában.

A bökkenő itt jön.annyit tudok róla hogy 16:40-kor melyik buszmegállóból indul,és utána pedig 3 lehetséges leszállási helye van,ahol a 2-es metróval tovább mehet az Örsre.Onnan nem tudom melyik busszal megy tovább,de azt tudom hogy a Veres Péter úton száll le,valahol Nagyicce és Sashalom közt,onnan pedig gyalog megy tovább.

A kérdés hogy hogyan kövessem? (tudom,olyan ez leírva mint egy mániás zaklató,de nem vagyok az,csak idővel el akarom rendezni ezt az ügyet)

Mert mondjuk sikerül észrevétlenül meglátnom az Örs metró kijáratnál.És onnan tovább hogy?Elég necces felszállni egy buszra azzal akit titokban követsz,úgy hogy ő nem láthatja meg az arcodat.

Több lépésben kéne felderítenem?

Először csak a buszmegállót jegyzem meg hogy hol száll le,következőnek pedig már onnan tudom követni?

2016. márc. 20. 03:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Bízz meg egy magánnyomozót. Majd kideríti.
2016. márc. 20. 06:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez nagyon egyszerű. Szólsz egy cigánygyereknek és ő anyagi ellentételezésért cserébe követi hazáig. A pénz felét előre kapja, a másik felét miután teljesítette a küldetést.
2016. márc. 20. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy mostani haverodat,barátodat nem tudod megkérni,hogy kövesse?

Mondjuk hasonlót csináltam én is,mikor megkértek én a kutyámat használtam csalinak,kamuból kutyát sétáltatok, mikor üzletbe ment be akkor a kutyámat direkt a fűbe vittem,hogy szaglásszon :D

2016. márc. 21. 17:31
 4/4 anonim válasza:
Szerintem meg lépj túl rajta. Keress egy új pasit és hagyd a régit a fenébe. Ha meg mindenképp le akarod zárni az ügyet, akkor írj neki egy levelet, és kérj meg valakit, hogy adja át neki-így lehet megnyugszol egy kicsit és szabadabban is írsz az érzéseidről, mint ahogy beszélnél róluk. Sok sikert! :P
2016. márc. 28. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!