Szerintetek barátilag is menne?
Figyelt kérdés
14/L fogadásból év végén nyelves csókot kellene adom az egyik barátomnak, de nem tekintek rá máshogy, csak barátilag, nem tudom menne e ez nekem így. Ez lenne az első csókom is. Szerintetek jó döntés?2016. márc. 16. 10:18
1/8 fersk válasza:
A fogadás volt a rossz döntés, ez már csak hab a tortán...
Az ígéret pedig betartandó, egyébként menni fog.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, valóban rossz döntés volt, de nem utálom az illetőt,csak fog menni
2016. márc. 16. 10:47
3/8 anonim válasza:
Amikor fogadtál bevállaltad. No para, voltak ennél már szörnyebb fogadások is. :)
4/8 A kérdező kommentje:
És a nyelves csók milyen?
2016. márc. 16. 11:05
5/8 anonim válasza:
Ha csak muszájból csinálod, akkor szar.
6/8 A kérdező kommentje:
régen tetszett a srác,de már nem, nem tudom miért.
2016. márc. 16. 11:32
7/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Mit veszítesz ha nem csinálod meg? Mérlegeld a döntésed, és nincs értelme egy gyerekes fogadás miatt magadat és a fiút is kellemetlen helyzetbe hoznod.
Ha csak barátként érzel iránta, akkor nagy valószínűséggel tönkre fogja tenni a barátságotokat. Vagy a fiú megutál miatta, vagy szerelmes lesz beléd (vagy csak akarni fog tőled többet), de te ezt nem fogod tudni megadni. Persze lehet elnézni neked, és egy jót nevettek; te ismered, te tudod hogy reagálhat.
Üdvözlettel,
Anonim Pszichológus
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves előző! Nagyon igazad van,ahogy ismerrm egyre többet akar majd. De az se biztos hogy ev vege után tartjuk a kapcsolatot majd. Nem nagyon akarom. Egy csok es kesz
2016. márc. 16. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!