Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok? (Lány-lány...

Mit gondoltok? (Lány-lány kapcsolat, a többi lejjeb)

Figyelt kérdés

Kb. 1 hónapja hirtelen nagyon jóba lettunk egy lánnyal. Mindennap beszélgettunk míg azt mondta hogy tobbet érez irántam mint barátság (romantikus értelemben). Ez annyira osszezavart h nem tudtam mit csináljak (lány vagyok én is).

Mondtam neki h en nem érzek úgy iránta és úgy gondoltam ha befejezzuk a mindennapos beszélgetést akkor tul teszi ezen magát, de azt mondta h ugy sokkal nehezebb lenne ezért megbeszéltuk h maradunk barátok, mert nagyon ragaszkodott hozzá és en sem szerettem volna megszakítani a kapcsolatot.

Nagyon megszerettem de csak baráti értelemben ő viszont azt mondta h napról napra erősödik benne az a bizonyos érzés, és egyre tobbszor jott elő, sot már féltékeny is volt hogy ha nem vele találkoztam. Megpróbalta elnyomni magában de nem ment és nem is akartam hogy magában örlődjön ezen, mert mással meg nem volt hajlandó megbeszélni. Viszont ha már egy napig nem találkoztunk akkor már olyanokat mondott h "kibszottul hiányzok neki és látni akar", pedig telefonon folyamatosan beszéltunk.

Mondtam neki hogy akkor fejezzuk be mert igy nem fogja magát tultenni rajtam meg igy csak szenved. Erre az volt a válasz h ez az erzes sosem fog elmulni benne ugy pedig megjobban szenvedni fog ha nem beszélunk mert nagyon fontossá váltam neki ugy is mint barát. És egyébkén ő is nekem mert hihetetlenul megtudtunk egymásnak nyílni és mindent meg tudtunk beszélni, mintha már ezer éve ismernénk egymást és tényleg nagyon szeretem...

És most itt tartunk. Megkértem h ne irogassunk meg stb. de ő nagyon szeretné h ne szakitsuk meg a kapcsolatot, de én ugy látom h egyre jobban bele fog így bonyolódni és nem akarom hogy miattam szenvedjen. Persze így is miattam szenved de ugy gondolom h igy majd tovább tud lépni.

Nagyon nehéz volt meghoznom ezt a dontést mert nagyon szeretem, és nagyon jól megvoltunk, de mivel nem tudom viszonozni az érzéseit, ugygondolom, ez igy jó az ő érdekeben.

2016. márc. 16. 08:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Pattintsd le a fenebe az ertetlen leszbikat, nem hiszem el h hagyod igy zsarnokoskodni magad felett!!!! Ez egy ffitol is, notol is eszmeletlen gaz...o mar kb fugg toled. Szakitsd meg vele a kapcsolatot, nem kell ennyit dramazni.... Foleg hogy ilyen undorito okbol ilyen undoritoan viselkedik.
2016. márc. 16. 09:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Szakítsd meg vele a kapcsolatot, ez így nem barátság. Majd később, ha túltette magát rajtad és esetleg talált magának egy barátnőt, újra megpróbálhatjátok barátként.
2016. márc. 16. 15:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, en is igy gondoltam, köszönöm a válaszokat
2016. márc. 16. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!