Átvert a legjobb barátnőm! Hogy oldjuk ezt meg?
Figyelt kérdés
10 éve van egy legjobb barátnőm,aki szinte már a testvérem..vagyis eddig azt hittem..mindig együtt lógtunk,mindent együtt csináltunk,mindent tudunk egymásról.. neki lett egy kisbabája és ez miatt kicsit "kizökkent",az úgymond társasági életből. keveset jár bulizni,nagyon ritkán,de a barátságunk a kisfia miatt se ment tönkre,sőt őt is nagyon imádom.Tényleg azt hittem,hogy 100%ig bízhatok benne. Mostanában lett egy barátja,akit amúgy nem szeret csak kihasználja. Én nem szóltam/szólok bele ebbe az egészbe,csak annyit mondtam,hogy rendes gyerek ne használja ki. Most egy hete nem is beszélünk már,nem is keres,én meg azért nem keresem,mert au utóbbi időbe mindig én kerestem. Kibeszél a hátam mögött,azt állítja,hogy én féltékeny vagyok rá,amiért neki van pasija nekem pedig nincs. De ez nem így van..szó sincs féltékenységről. De miért beszél egyből ki? Sokan mondták már,hogy ne bízzak benne,mert érdekember..de senkinek sem hittem.. de lehet benne valami,mert amíg nem volt barátja én voltam a mindene(az egyetlen barátja). Most mit tegyek? próbáljak vele beszélni vagy hagyjam? Nekem rosszul esik,hogy így kibeszélt.. 19/L2016. márc. 11. 22:32
1/4 acelsziv válasza:
"Sokan mondták már,hogy ne bízzak benne,mert érdekember..de senkinek sem hittem."
Kellett volna...
2/4 anonim válasza:
10 ev alatt ez nem esett le neked? Eddig nem volt pasija? Nem kell szaladgalni utanna, remelhetoleg az a szerencsetlen ficko is rajon, hogy kivel van dolga es szakit vele. Akkor majd megint te leszel az elso, de te ne legyel az a kategoria, aki engedi,h kihasznaljak. Hagyd a francba. Ha ketszinu, akkor o nem tartsa annyira a baratsagotokat, mint te..
3/4 anonim válasza:
"... vagyis eddig azt hittem." Na, erről van szó.
4/4 anonim válasza:
Hol a gyerek apja? :D
Személyesen elmondanám a véleményem a helyedben, aztán a többit rábíznám, de aki kibeszél, meg valótlant állít rólam az nem tudom a barátomnak nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!