Az baj ha a legjobb barátnőm biszexuális?
Kedves Kérdező!
Ezzel semmi gond nincs, legalább is ha eltudod fogadni. A barátság nem függ a szexuális orientációtól, azaz emiatt nem fog megváltozni a kapcsolatotok.
Ha a legjobb barátnőd bevallotta csak neked, akkor nem árt felkészülni arra is hogy lehet szerelmes beléd, és lassacskán adagolja ezt az információt neked. Viszont ha szereted mint legjobb barátnőt, akkor ne aggódj, hadd hogy menjen minden így tovább. Érzékeltesd vele hogy elfogadod, s így is szereted mint legjobb barátnőt. Öleld néha meg.
Ha netán szerelmed vallana neked, értesd meg neki, hogy te nem vagy képes erre, de attól a barátja maradsz.
Üdvözlettel,
Anonim Pszichológus
Nekem is legjobb barátnőm bi és én is.
Volt már kalandunk együtt ettől függetlenül ugyan olyan barátságunk mint eddig, talán mióta megtudtuk egymásról és ki is próbáltuk azóta erősebb a barátságunk.Van párkapcsolata én meg randizgatok,ismerkedek pasikkal.
Semmi extra nincsen. Talán ha iszunk akkor többször fogdossuk, ölelgetjük,puszilgatjuk egymást,de igazából mielőtt tudtuk volna egymásról akkor is fent állt ez :D
Igazából ez nem baj,hiszen ennyi erővel fiú barátaid se legyenek,nehogy beléd szeressenek. Igazából két emberen múlik minden,ha látod,hogy nyomul vagy beléd szeretne akkor leülsz vele és megbeszéled,hogy te heteró vagy és nagyon kedveled,mert barátnők vagytok,de te barátságnál többet nem érzel,ennyi.
Ha pedig nem fogja fel akkor sajnos el kell,hogy engedd!
De attól mert vki biszex,leszbikus nem fog minden egyes nőneműre ráhajtani. Mindenkinek vannak esetei stb. Lehet,hogy te nem is jössz be neki alapból,akkor meg fölösleges ezen aggódnod :)
Nekem is sok barátnőm volt egyikre se hajtottam rá,mert nem jöttek be,meg alapból barátságtól többet egyikkel se tudtam elképzelni. Mondjuk ők is nem tudtak,hogy bi vagyok. Nem éreztettem soha.
Mostani barátnőm az aki tudja,senki más nem.
Nekem van egy meleg srác haverom. Ő neki is vannak barátai és mondta,hogy teljesen barátként tekint rájuk,mert nem jön be neki egyik se. Volt mikor egy jó haverja bejött,de annyira nem tudta magát türtőztetni,hogy előjött a dolog.Viszont vele meg is szakította a barátságot,mert a srác ugyan elfogadta,nem pikkelt rá. De haverom nem tudott már barátként tekinteni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!