Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Valaki segítene? Nem tudom...

Valaki segítene? Nem tudom mit érzek, mit jelenthet ez.

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy ezt nem nektek kell eldönteni, de nekem mégis segítene. Van egy lány, aki nagyon jó barátom, és egy multkori esetnél egy fiúval nagyon "összemelegedett". Ez engem nagyon zavart, mert azt szerettem volna, ha velem teszi ezt, annak ellenére, hogy nem vagyok bele szerelmes, vagyis azt hiszem. Nem szoktam rá ilyen témába gondolni, és amikor találkozunk, akkorse áll el a szavam. Ez mit jelenthet vele kapcsolatba? Vagy esetleg valami más?

Értelmes válaszokat szeretnék:) 14/F

2016. febr. 21. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Tetszik neked és féltékeny vagy, ennyi.
2016. febr. 21. 14:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert szerinted mi a szerelem?
2016. febr. 21. 14:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt hogy mi a szerelem nemtudom megfogalmzani, mert nem igazan lehet.
2016. febr. 21. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a lenti szerveddel gondolkoztal...
2016. febr. 21. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Kellemes lett volna ha veled teszi, mert nagyon kedveled, de nem vonzódsz hozzá. De jó érzés lett volna ha egy mély barátság enyhe extrákkal lett volna.
2016. febr. 22. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!