Mit tegyek ha a barátnőm idegesít?
Figyelt kérdés
Külföldön élek már lassan két éve a lengyel barátnőmmel. Annyi a bökkenő hogy amikor hazaérek a melóbol vagy csak hétvégén amikor otthon vagyok mindig valami baja van amin össze veszünk. Néha olyan brutálisan hogy hogy minden repül a házban, mivel annyira felbosszant hogy nem akarom megütni inkább széttörök mindent, azt hiszem kezdek megbolondulni az idegrendszeremre nagyon nincs jó hatással. Mindig azzal jön hogy üssem meg, ő nem fél mivel akkor engem visznek el ezért. Természetesen nem akarom bántalmazni, már mondtam neki hogy költözzön el, de nincs hová mennie, kidobni meg nem akarom. Ha én költözök akkor meg nem bírja fizetni a lakást, mivel nem keres annyit. Kicseszni nem akarok vele. Ti mit tennétek a helyemben?2016. febr. 10. 18:40
1/4 anonim válasza:
Rakd ki. Rakd ki, mielőtt kiprovokál belőled valami olyat, amit utólag már hiába bánsz. Ne kerüljetek be a hírekbe..
2/4 anonim válasza:
Dobd ki a francba... Te normális vagy? Ez egy szutyok.
"Mindig azzal jön hogy üssem meg, ő nem fél mivel akkor engem visznek el ezért."??????????????
Rakd ki!!!!!!!!
Én beszélnék vele ha látnék esélyt emberileg nem totális romlottságára és ha megtanulna kommunikálni és nem veszekedni oké, ha nem, KIRAKNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM. -.-
3/4 anonim válasza:
Jesszus. Én lányként azt mondom, hogy az ehhez hasonló nőnek nem nevezhető szövetegyüttesek simán megérdemelnék, hogy egyszer egy jó erős férfi úgy képen törölje őket tiszta erőből, hogy ott haljanak meg. Dobd ki a p_csába.
4/4 anonim válasza:
dobd ki a cuccaival együtt, mese nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!