Ismet valaki olyan weboldalt, ahol könnyedén lehet ismerkedni/baratkozni/barati tarsasagot kialakitani?
Pár honapja koltoztem fel Bp-re es nagyon egyedül érzem magam. Szeretnék korombeliekkel (21,22,23,24..) barátkozni/ismerkedni, akikkel munka után betudok ülni valahová beszelgetni, vagy hétvégente eljarni bulizni.. nagyon egydül érzem magam, ezert szeretnék új embereket megismerni és ebben kérném a segitsegeteket, h esetleg letezik e olyan web oldal, ahol ez könnyedén megvalósítható.
Ui:face kizarva, már probaltam különböző csajos csoportokba beszelgetni a lanyokkal, de ha az adott témát kibeszeltuk, utána egyikuk sem tulsagosan kommunikativ.
L/22
Kérdező és #3-ka,elvileg kaptok,kaptatok egy meghívót,linket,ha már ilyen bizalmatlanok voltatok velem:D
Gyertek fel:)
Szia, én Pesti vagyok, és szívesen benne lennék ilyen programokban, ha gondolod írj. :)
20/L
10#, 14#.
Nehéz megfogalmaznom mit is érzek, agyatlanságotokkal és tudatlanságotokkal kapcsolatban.
SZERINTETEK FB EGY ISMERKEDŐS OLDAL????????? ENNYIRE FOGYATÉK???????????
Kapcsolataid fenntartására szolgáló oldalon ti random emberekre írtok rá????
Kérdező, sikerült azóta barátokat találnod?
Hogy érzed magad Budapesten? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!