Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ebben a helyzetben ti mit...

Ebben a helyzetben ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmnek mondható lány összejött egy cigány fiúval, ami egyrészt egyfajta lázadásnak tudható be a szülei felé, másrészt viszont elhanyagolható tényező, már beletörődtünk.

Viszont a srác rosszindulatú, gúnyos megjegyzéseket tesz másokra, a barátnőmmel szoktak általuk szánalmasnak tartott lányokat kigúnyolni. Ez a másik dolog, ami böki a csőröm. A barátnőm nekem is elmond pletykákat másokról ("ezt nem senkinek sem szabad elmondanom, de xy...") ilyenkor megmondom neki, hogy nem érdekel mások szerelmi élete, ráadásul úgy adja elő, mintha ő maga különb lenne néhányuknál, később meséli, hogy új szintre léptek a kapcsolatukban a barátjával. Hmmm. Az utóbbival nem lenne bajom, ha másokat nem nézne le ugyanezért :)

Emellett tanácsokat kér, panaszkodik a barátja miatt, aki abszolút megbízhatatlan, de a srác most naggyonnnn szerelmes belé és nem állhat közéjük semmi. Folyamatosan ellentmondd önmagának.

Egyik percben még sír, mert a fiú a nemtudom milyen csajjal flörtölt, a másikban pedig mindent elfeledve ugrik a nyakába. De komolyan.

Felelőtlen, ha szembeállítjuk a tényekkel, miután panszkodva meséli, mit csinált/mondott a srác, megvonja a vállát, teljesen ba*ik mindenre.

Nem hallgat ránk, de kétnaponta eljátsza ezt. Ha megmondjuk neki a véleményünket, megsértődik.

Kérlek mondjátok azt, hogy kinövi...

2016. jan. 31. 17:16
 1/9 A kérdező kommentje:

Azt még leírom, hogy mikor megjegyeztem neki, hogy a barátja gonosz, vállatvonva annyit mondott, hogy vele is azok mások.

Na, ez aztán valami

2016. jan. 31. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha most ismernéd meg, két percet nem pazarolnál egy ilyen hápéra, nem? Hát a múlt kedvéért nem lennék együtt egy ilyen személyiségű emberrel. Az egy dolog, hogy milyen volt, de amivé lett... az nekem nem kellene. Én pihentetném ezt a barátságot, ha egyszer ennyire kifordult magából ez a lány. Majd ha észheztér, akkor beszélhetünk, ha pedig ilyen marad, akkor jobb mielőbb kizárni az életemből.
2016. jan. 31. 17:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, ez kismilliószor megfordult a fejemben, de osztálytársaik vagyunk, és leszünk is még jópár évig.. Másik barátnőmmel pedig nincs olyan bizalmas kapcsolatom, mint vele, sajnos..
2016. jan. 31. 17:39
 4/9 anonim válasza:
Azt hogy kinövi-e,elég nehéz megmondani így,hogy nem említetted meg hány éves leányzóról is beszélünk? :)
2016. jan. 31. 17:50
 5/9 A kérdező kommentje:
15 éves
2016. jan. 31. 18:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Fekudj le a sraccal es aztan mond meg a baratnodnek es azutan mar biztos ott hagyja .
2016. jan. 31. 18:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Én bottal sem nyúlnék hozzá.
2016. jan. 31. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem megy kezzel (szoval) akkor megy kessel.
2016. jan. 31. 18:29
 9/9 anonim válasza:
Ne aggódj,biztosan kinövi :) Remélhetőleg.:D Nem lehet ott 15 évesen akkora nagy lamúr hogy hjajajj.
2016. jan. 31. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!