Mit tegyek ha megfelelési kényszerem van?
Nagyon szeretnék barátokat szerezni, ezért megpróbálom a lehető legjobb oldalamat mutatni. De ennek ellenére egyszerűen nem megy, mert az a baj velem hogy csak itthon beszélek nagyon sokat, de máshol már nagyon csendes vagyok. Emiatt unalmas is, ezért megértem ha nem barátkoznak velem.
Még is szeretnék változtatni a helyzetemen, ezért arra gondoltam hogy megpróbálok neten barátokat szerezni. Ha netalántán valakinek felkeltettem az érdeklődését, vagy akad olyan ember aki olyan magányosnak érzi magát mint én, szívesen megismerném.
Köszönöm szépen. :)
15/L
A jó szándékkal az a baj, ha erőltetni szokták.
Még önmagukkal szemben is az emberek.
-------
Tényleg nyugi.
Ne akarj úgy, hogy amit magadnak ne akaárnál azt másonak se akard.
Barátokat nem szerezni kell.
Csak őszintén és nyugodtan megmutatni ki vagy.
(semmiféleképpen sem kiszolgáltatottan: na ez a nehéz, mert az őszinteség egyfajta kiszolgáltatottság is és ezzel sajnos vissza is élhetnek amikor barátkozik valaki, ill. ismerkedik)
(Sajnos tapasztaltam).
Ki vagy? Tedd fel magadnak a kérdést és válaszolj rá.
Az nem jó válasz, ha sokat gondolkozol és rájössz, hogy senkinek képzeled magad. Mindenkinek vannak jó oldalai.
Ezek vonzzák a "barátokat".
Ha tudsz pl. hegedülni, akkor zenész vagy. És ezt a baráti kört fogod leginkább bevonzani.
Stb. stb.
Hajrá.
Előbb ismerd meg önmagad. Csak utána fogod másokat is megismerni.
Igen van nálunk iskola pszichológus, és beszéltem is vele egyszer, azóta nem megyek oda. :D
Mindenkinek köszönöm a válaszát.
Tényleg előbb magamat kéne megismernem, de az elég hosszan tartó folyamat, addig meg nem szeretnék egyedül lenni mint egészen idáig. :D Mindenben igazat adok neked amit írtál, ezekbe a dolgokba nem is gondoltam bele. Szerintem nem csak az élet tesz olyanná amilyenek vagyunk, hanem más ember is rá tud vezetni önmagunkra.
Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek! :)
Megfelelési kényszered van?
Hát akkor ez a baj.
Próbáld magadat adni. A legjobb módszer, ha önmagadat adod. Akkor, ha megkedvel valaki, nem éri csalódás később, mikor a valódi önmagadat adod. Mert már az elejétől azt ismeri...
Igen, tudom hogy ez baj. :(
De nem igazán tudom, hogy milyen vagyok.. Ezért nehéz lenne önmagamat mutatnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!