Mi tennétek a helyemben (lent! )?
Hát ez kicsit hosszú lesz, de akit érdekel kérem olvassa végig, jól jönne most egy-két kívülálló véleménye, mert fogalmam sincs mit tegyek.
Adott két srác:
1.: Őt inkább a barátnőim erőltetnek, de nekem nem igazán jön be, mert elég zárkózott, meg valahogy nincs meg nagyon a közös hang. Előnyök: egyszer találkoztunk 15 percet és közel van (asszem kb 20 km).
2.: Őt nem ismerik, még nem is találkoztam vele, de jól elbeszélgetünk, olyan mintha ezer éve ismerném. Vele tényleg jól el lehet hülyéskedni is, szinte olyan, mint én pasiban. Hátrányok: még nem találkoztunk, 160 km-re van, a barátnőim pedig valószínű nem örülnének, ha őt választanám (még meg se említettem nekik).
Az a baj, hogy nagyon erőltetnék az 1. sráccal az újabb talit, meg hogy jöjjek vele össze. De én nem igazán akarom, ezért eddig próbáltam hülye kifogásokkal hárítani, de csak hülyének néztek. Tudom, hogy a sarkamra kéne állnom, meg minden, csak ők 2-3-an azok, akik egyáltalán törődnek velem, a többiek kb tojnak a fejemre (kivéve ha valami kínosról van szó velem kapcsolatban, akkor mind rám figyel, de egyik se állna ki mellettem), és a barátnőim közül az egyik lány meg olyan, akivel nem mindig voltam jóban és képes simán, harsányan lejáratni és a legkisebb hibámat is hatalmasra kifordítani és nincs ütőkártyám vele szemben, míg neki vagy egy tucat velem szemben. Simán képes megnyomorítani ezt a maradék kevés időt is, amit még muszáj vele elviselnem (idén érettségizünk, a suliváltás pedig már csak azért sem jöhet szóba, mert ösztöndíjas vagyok és ha itthagyom ezt a sulit akkor az egész eddig kapott összeget vissza kéne fizetnünk, amit nem engedhetnénk meg). Tavaly már voltam vele haragban fél évig és nagyon nem volt jó, ezért ezt szeretném elkerülni. Hogy kerüljem el a rossz végkifejletet, hogy nekemjön (nem szó szerint, csak lelkileg, de pont elég rossz az is) és azt tehessem amit én akarok?
Nem olvastam végig bocs. A véleményem az, hogy nőj fel végre. Ne a barátnőid válasszák ki, hogy kivel járj. Mond el, hogy kedves srác, aranyosak, hogy pasit akarnak neked, de nem vonz téged a srác. Szerintem megértik.
Azzal járj, barátkozz, akivel te akarsz.
Az meg hogy csak azért jársz vele, mert a barátnőid erőltetik, szegény sráccal is kiszúrás.
Ne, hogy már a barátnőid döntsék el, az elsőt ugye nem akarod mert neked nem jön be, a másodikat meg nem is ismered, plussz nagyon messze lakik tőled
Akkor hol itt a kérdés?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!