Hullámzó barátság? ( többi lent)
Miért van az, hogy van egy lány akivel ,,barátságban" voltam, de azért nem volt felhőtlen ez a kapcsolat, egyszer jóban voltunk egyszer rosszban, amúgy egy osztályban jártam álltalánosban vele és most a gimiben is csak dicsekvéssel, felvágással akarja fent tartani a kapcsolatot? Egyszer a legaranyosabb barátnő, másik percben ellenség. Ha én mesélem el, hogy nekem valami esetleg jól sikerült ő mindig bunkó lesz. Miért akarja fenntartani ezt a barátságot ha ennyire mindig is utált? Valakinek esetleg van ezzel kapcsolatban valami tapasztalata?
Ja és mindig azt mondja, hogy engem senki se bír, meg ilyenek, meg a külsőmet is kritizálja.
Szia.
Velem is történt már hasonló. Figyelj szerintem ezt csajt ott kell hagynod és nem barátkozni vele. Szerezz más barátokat és ha látni fogja, hogy már nem számít annyit a rólad alkotott véleménye le fog állni. Ha látja, hogy másokkal barátkozol kelleni fogsz neki úgymond. Nem ismerem az egész storyt ha leírod a többi részét szívesen segítenék neked még, persze ha neked nincs ellenedre. Amúgy hány éves vagy?
Önbizalom hiányos és féltékeny ha másnak sikerül valami. Az ilyet messzire el kell kerülni, nem barát.
Addig vagy jó, amíg vevő vagy a dicsekvésére és meghallgatod, az a rész már nem érdekli, ha Te szeretnél magadról valami jót mondani, gondolom önző és csak magával foglalkozik. Valószínűleg régebben is ilyen volt, csak nem vetted észre.
Az ilyenek nem barátok, csak oda mennek, ahol érdekük van lenni éppen. Ha melletted csilloghat, akkor jóban vagytok, ha úgy érzi elnyomod, mert nem ő a sztár akkor kibeszél és utál, hogy lehúzza a sikered.
Kerüld el mindél messzebbről, ne dőlj be a kedvesebbik énjének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!