Hogyan álljak rajta bosszút?
egyáltalán miért is kértél bocsánatot????
szerintem Te amit tudtál megtettél. ha nincs megbocsátás a részéről, az legyen az ő baja. majd egyszer eszébe fog jutni, ha valami történik vele :( :(
bosszu pedig eszedbe se jusson.
ha a "barátaidat" ellened (??) tudta forditani, akkor azok nem is voltak méltók arra, hogy barátaid legyenek.
De azt nem irtad le mi lehetett a "bünöd"!!
Szerintem megunt, vagy nem tudom, és ezzel akart lepattintani, valójában nem csináltál semmit. Vagy valakitől hallott rólad valami durva pletykát, amit elhitt, és azt hiszi, valami nagy galádságot tettél.
Hagyd, nem érdemes foglalkozni vele és energiát áldozni rá. Te a magadét megtetted. Ha nem akar békülni, akkor nem. Felejtsd el, úgy lesz a legjobb.
Kíváncsi lennék, hogy a történetet a csaj hogy adja elő.
Lehet, hogy csak bele képzelted a barátságot az eseményekbe, és a csaj megelégelte a nyomulásodat.
Nyilván érzed, hogy sáros vagy, különben nem kértél volna bocsánatot. Na ezzel aztán végleg elbaltáztad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!