A szerelem tényleg ennyire elveszi a férfiak eszét? Egyből meg kell szüntetni egy barátságot?
Én voltam 8-12 órás együtt lógós.Amúgy melóhelyen ismerkedtünk meg. 6-8-12 órákat dolgoztunk szóval akarva akaratlanul együtt voltunk szóval mindegy :D Az más,hogy ő otthagyta a melót, aztán rá egy hónapra leállás volt,de nem mentem vissza,utána meg együtt lógtunk.
Nem untuk mi egymást.
De mondom kb 3-4 hónapig volt ez,utána már nem. Nem dolgoztunk,sok gondunk volt. Egymásnak voltunk a támaszai!!
Nem tudom miért baj ha vki szeret a legjobb barátnőjével,legjobb barátjával,haverjával együtt lenni.
Viszont most 3 év után, pár óránál többet nem tudok barátnőmmel lenni. Egyszerűen van dolgom,neki is van dolga.Én dolgozok. Heti 3 tali van ami max 4-5 órás.
De látom csak annyi ragadt meg,hogy 8-12 óra úristen..de hogy csak 3-4 hónapig tartott ez és hetente 1-2 nap szünet volt az már nem jutott el.
Kérdezőnek:
Sajnálom,hogy ez történt.Nem vigasz,de lehet pár hónap múlva már keresni fog. Kezdeti szerelem az ilyen senkivel nem foglalkoznak be vannak zárva a kis világukba és ennyi.
Húgom is ezt csinálta.Egy barátnője se maradt. 3-4 barátnője volt akikkel mindig eljárt. 2 éve betoppant a szerelem az életébe,összes barátnője. De még én is teljes hanyagolásban voltam,most már talán annyira nincsenek össze nőve mint eddig voltak.De ha hirtelen szakítanának,eléggé egyedül lenne,mert barát nuku.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!