Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért baj az, ha egy lány...

Miért baj az, ha egy lány fiúkkal barátkozik?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, a legjobb barátnőm, Vivi, szintén, de rajta kívül nincs sok lány barátom. Sajnos Vivivel nem egy iskolába járunk, csak hétvégente találkozunk egymással. Az osztályomba járó lányokkal nem nagyon jövök ki, kibeszélnek a hátam mögött, helyettük mindig a két haverommal vagyok, ami elég sok embert zavar. Velük sokkal jobban kijövök, viccesebbek, és nem olyan hisztisek mint a lányok. Az o.főnök is mindig cseszeget azért, hogy velük vagyok, mert rossz tanulók, és elrontanak engem is. A tanárnő beszélt anyukámmal, és azóta itthon is egyfolytában ez megy, hogy miért nem tudok lányokkal barátkozni, meg hogy ki fognak ez miatt nézni a többiek. Anyum mindig azt mondja, hogy ezzel meg azzal a lánnyal barátkozzak, mert szerinte normális, jól ellehet vele beszélgetni. Előtte lehet, hogy normális és kedves, de azt nem tudja, hogy miket csinál hétvégente. :D Miért baj az, ha a fiúkkal jobban kijövök?

2016. jan. 5. 17:38
 1/8 anonim válasza:

A mi osztályunkba is van ehhez hasonló ott annyiban különbözik hogy 4 lány barátkozik 10 fiúval kb.Mindegy ez annyira nem is lényeges.

A mi o.főnk is piszkálja a lányokat akik velünk vannak.De őket nem érdekli,velünk jönnek ki.Ajánlom hogy próbáld meg elmondani az o.fődnek hogy csak velük jössz ki,és csak barátok vagytok.Ha meg azt mondja hogy a jegyeid miatt félt akkor mond neki hogyha rontani fogsz akkor nem barátkozol többet velük(ez esetben ne ronts).

Anyukád másabb,attól függ mennyire tudjátok megbeszélni a problémáitokat.Ha megtudjátok akkor mondd el neki,hogy te velük érzed jól magad,és nem a csajokkal.Meg azt is mondhatotd hogy van csaj barátnőd(Vivi).Sőt mondhatod azt is hogy lehetne rosszabb barátod is(pl:romák,pedofilok stb.)Ha anyud rendes megérti.Ha nem akkor vagy azt mondod neki,hogy ha majd romlanak a jegyeid,szófogadatlanabb leszel stb. nem találkozol velük vagy ha nagyon muszáj mondd azt,hogy tetszik az egyik fiú.Ezt csak legvégső estben ajánlom és ha nem jön be akkor mondd el az igazat,mert lehet hogy még jobban fog tőlük tiltani.

Remélem tudtam segíteni!

F/14

2016. jan. 5. 17:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Anyummal többször is leültünk, hogy ezt megbeszéljük, elmondtam neki, hogy miért érzem magam jobban a fiúkkal, és hogy mit csinálnak a lányok. Egyébként Vivit se nagyon bírja, ő is elég rosszul tanul, és hétvégente vagy én alszok ott náluk, vagy ő nálunk, és ez anyumat zavarja.
2016. jan. 5. 18:17
 3/8 anonim válasza:
Szívesen! :) Remélem megoldódik a problémád,és találsz barátokat is!Igen,még lány barátnőket is. :)
2016. jan. 5. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj. Az se baj, ha a barátaid rosszabb tanulók - még akár segíthetsz is nekik kicsit, ha valamit totál nem értenek. :D (Az bezzeg meg se fordul a fejükben, hogy te leszel rájuk jó hatással... Éljen a pozitív gondolkodás!)

Egyetértek az elsővel, beszélj őszintén az ofőddel is, meg anyukáddal is erről, szerintem ez azért nem egy atomfizika, fel lehet fogni, hogy bizonyos emberek jól érzik magukat együtt, a nemüktől függetlenül.

2016. jan. 5. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
2. válaszoló! Nem értek veled egyet abban, hogy az osztályfőnöknek meg kéne ígérni bármit is. Neki nincs köze ahhoz, hogy az osztályából ki kivel barátkozik. Egy barátságot amúgy sem tud megakadályozni. És kérdező! Szerintem barátkozz azzal akivel akarsz és ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak!
2016. jan. 5. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Fiúkkal barátkozni egy nyolcadikos lánynak szabad, tulajdonképpen kifejezetten ajánlott. Akkor is, ha a fiúk rossz tanulók, de nem törnek különösebben túlságosan sok borsot mások orra alá, csak amennyit illendő ennyi idősen. Ebben az életkorban mindenki lázadó a maga módján, legfeljebb van akinél ez kicsit jobban feltűnik mondjuk olyan módon, hogy kevésbé jól tanul vagy kamaszosan viselkedik. A lényeg, hogy fiúkkal barátkozni szabad, sőt, fiúkkal szerelembe esni, megfogni egymás kezét és csókolózni is szabad. Nyolcadikos fiúknak pedig szabad osztálytársnőiknek udvarolni, szerelmeslevelet írni, szerelemből húsvétkor csokinyuszit ajándékozni. A buta osztályfőnök pedig járja ki mégegyszer a tanárképzőt, ezt üzenem neki.
2016. jan. 5. 20:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek! :)
2016. jan. 6. 18:02
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha egy lány fiúkkal barátkozik akkor a végén már csak két dolog lehet a fiú szerelmes lesz a lányba vagy a lány a fiúba nekem egy tapasztalt ember mondta
2016. aug. 22. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!