Nem maradtak barátaim. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy nagyobb faluban élek és volt egy baráti társaságom, de már majdnem mindenki elköltözött közülük meg voltak egyéb konfliktusok is ilyen-olyan kavarásokból kifolyólag. A lényeg az, hogy a korosztályomból már alig maradtak a faluban, így néha inkább fiatalabbakkal járok szórakozni, ha elengedik őket a szüleik... (középiskolás korosztály, mielőtt valaki meggyanúsítania pedofíliával vagy valami hülyeséggel). Januártól a legjobb barátom is elköltözik Pestre, akivel eddig jártam mindenhova, de nem tudom mihez kezdjek egyedül. Mehetnék olyan emberekkel szórakozni, akiket én sem kedvelek, de nem szeretném, hogy velük azonosítsanak és szerintem nem is érezném jól magam. Van valami más ötletetek? 23F2015. dec. 29. 12:16
11/18 anonim válasza:
Dolgozz külföldön. Jobban megfizetnek.
Vagy sajnálkozz...
12/18 BrookeShetter válasza:
Tanulj meg egyedül is jól érezni magad. Hasznodra válik majd a mai elkorcsosodott világban. :)
13/18 anonim válasza:
Az nem lehetőség hogy felkltöző vagy felköltözött baráttal együtt vegyetek ki albit? vagy hogy csak közelebb menj pesthez ahonnan be lehet járni este, hát ez a buli dolog ezt én sem élem, de biztos falun valami mást hívtok annak, vagy csak az van? Nem vágom, de nem is ez a lényege a dolognak,s zóval az esetleg hogy vidéki város ahonnan 1 órára van pest nem játszik? Mert ne legyenek illuzióink budapesten lakom és így is egy órára vna a központ tömegközlekedéssel :D semmivel sem lennél kevésbé közel egy tatabányával mondjuk.
14/18 anonim válasza:
Én 24 vagyok de közel se érezném jól magam egy középiskolás társaságban...főleg ha ők már "összeszokottak".
Ja és a 14-15 éveseket meg se említem.
Sokszor azt tapasztalom hogy egy 18 vagy az alattival aki még gimis és egy 20+ "felnőtt" (aki dolgozik) óriási a különbség.
Remélem azóta felköltözött a kérdező :D
15/18 anonim válasza:
#10 Ezzel én is így vagyok, hiába Bp-n élek. :D
Itt meg az a probléma, hogy mindenki vidékre költözött vagy munkából adódóan nem ér rá vagy férjhez ment, stb... :/
16/18 anonim válasza:
Ez egy hatalmas probléma nálam is.. :(
18/18 A kérdező kommentje:
Egy éve kiköltöztem Londonba. Itt él egy általános iskolai osztálytársam és vele szoktunk kijárni ha van időnk, otthon 2-3 barátom maradt de már akkor is ritkán tudtunk találkozni amikor otthon éltem. Itt Londonban könnyebb barátkozni ismerkedni mert nyitottabbak az emberek de eddig nem mondanám hogy olyan maradandó barátokat szereztem volna
2019. szept. 29. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!