Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 12 fős születésnapi vacsorára...

Ildikóm kérdése:

12 fős születésnapi vacsorára vagyok hivatalos egy étterembe, de kikötés, hogy mindenki fizeti a saját fogyasztását. Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
2015. dec. 27. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Természetesen fizeted. Miért a szülinapos verje magát költségekbe, ez kb 60000 ft 12 emberre. De nem kötelező menni.
2015. dec. 27. 18:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy így a legtisztább és a legolcsóbb is. A mi társaságunk szétdobja a számlát annyifelé, ahányan vagyunk, mínusz az ünnepelt, mert őt mi hívjuk meg ugye... így aztán nincs olyan, hogy én nem iszok alkoholt, meg csak salátát rendelek és akkor kijövök ezerötből, hanem hát annyi lesz, amennyi.
2015. dec. 27. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Engem is meghívtak szülinapi buliba,de ott 1500 ft-ot kellett fizetni plusz hozni 1 db üdítőt, 1 db alkoholt meg vmi rágcsálni valót plussz úti ktg.

Konkrét kaja nem volt. Csak a sütemények,meg rágcsák amiket hoztunk.

Nekem ez így korrektebb.

Engem is hívtak olyan szülinapba ahol étteremben lettünk volna és mi álltuk a saját fogyasztást,nem mentem el. Elég drága helyre mentek.Nekem meg nincs arra pénzem,hogy utazással meg mindennel együtt 8-10 ezret vagy többet költsek.

Volt olyan is mikor egy sütizésre hívtak.Nyilván oda elmentem egy kávét és egy szelet sütemény nem nagy tétel.

2015. dec. 27. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért, hogy gondotlad, majd a szülinapos kiperkálja 11 másik ember komplett fogyasztását?
2015. dec. 27. 21:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem a szülinapos fizeti, Ő nem is tud róla. A lányai, vejei szerveznek meglepetés partit.
2015. dec. 28. 05:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Pláne. Ilyenkor szokott az lenni, hogy a vendégsereg jól bepálinkázik, a vendéglátók meg ott maradnak a 100 O00 Ft-os számlával. Mindenki fizesse a saját fogyasztását, úgy a legtisztább. Nem is értem, miért kell ezen felháborodni.
2015. dec. 28. 09:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Felháborodni??? Valamit félreértettél! A véleményeteket kérdeztem.
2015. dec. 28. 09:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi hiba. Vidéken pincebulit szoktak csinálni, ahová a meghivottak visznek sütit, szittyót, az ünnepelt meg viszi a bográcsba valót. Igy majdnem minden hónapban van apropó a lejaljasodára. Városban nyilván ez nem opció, igy marad a saját fogyasztás finanszirozása.
2015. dec. 28. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!