Ha féltékeny vagyok meg kiakarom sajátítani legjobb barátnőmet azon, hogy tudok változtatni?
Mint írtam nem voltam ilyen. Utóbbi időben kezdtem ilyenné válni sokszor magamon is meglepődök. Igen írtam nem tudok változtatni,mert nem tudom,hogyan kéne. Gondoltam majd jön egy értelmes válasz aki mondjuk hasonlót élt át vagy ilyesmi és tanácsot adna.Mit hogyan kéne tennem stb.
Sokat gondolkoztam és lehet azért is alakult ki bennem ez,mert sokszor eléggé hanyagol mostanság.Utána én vagyok lebacva,hogy nem találkozunk,nem foglalkozok vele. Mikor mondom,hogy találkozzak veled? Hogy foglalkozzak veled? Ha a telefont sem veszed fel,nem válaszolsz és mindig másokkal vagy elfoglalva? Konkréten leszar engem de le is bacik,hogy nem törődök vele. Furcsa.
Szerintem nem feltétlenül az én hibám,hogy ilyen lettem.Ő is adott hozzá löketett,hogy így viselkedjek vele,szerintem.
Én csak választ vártam,hogy a féltékenykedést és a kisajátítást milyen úton módon tudnám elhagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!