Általában az emberek azt várják el, hogy megfelelj nekik, vagy inkább azt, hogy türelmes/bizalmas légy velük?
Igen, sokan azt hiszik, hogy a világ körülöttük mozog, ők sz@ták a spanyol viaszt, más nem tudhat jobban dolgokat...
De nem szabad nekik engedni, mert rád telepednek és elnyomnak.
Hát én nem tudom, csak azt, hogy sosincsenek "normális" barátaim, illetve olyanok, akiket normálisnak tapasztalok és nem úgy viselkednek velem szemben, mintha "ők szarták volna..".
Nem tudom, hogy mit érez mindenki, aki a közelembe kerül, mondhatnám azt, hogy "én engedem", de nem hinném, próbáltam úgy állni hozzá, hogy nem engedtem, ennek sértődés lett a vége. Az a benyomásom, hogy megkell szoknom, valamiképp alkalmazkodnom
# 2 .. Mi van, ha véletlenül te is azt érezteted velük, hogy ők nem tudhatják jobban a dolgokat, és te jobban tudod:D
# 4/ Szerintem is, bár azt sem tudom igazán, milyen egy értelmes kapcsolat, jó volna megtapasztani..Én úgy érzem, az is sokat számít, ha türelmes vagyok, és nem reagálom túl a dolgokat, de mindenki ezt teszi, nem tudom, hogy lehet kezelni
Persze, ez alap!:)
De hogy miért érzem úgy, hogyha "tolakodó" lennék, az egyenlő azzal, hogy ellenszenves is,.. azt nem tudom.
De csak azon kevés emberekkel fordul elő ez a probléma, akikről azt hiszem, hogy "igaz barátok", és máskor ők is úgyanúgy tolakodnak, nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!