Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most akkor mondhatom, hogy...

Most akkor mondhatom, hogy van meleg barátom?

Figyelt kérdés
Jó, tudom, nem mintha ez valami nagy érdem lenne, vagy különösebben bármit is jelentene, csak kíváncsi vagyok. Néha ráírok, hogy mi van vele, vagy ő nekem, háromszor elmentünk fagyizni együtt, meg mesélt a barátjáról, meg egy-két ilyen dologról, és alapvetően jóban vagyunk. Meg ha találkozunk az utcán, beszélgetünk.
2015. dec. 15. 11:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem attól mert egy ismerősöd meleg nem nagyobb szám mint bárki más, ez kicsit olyan mintha mostantól "van egy meleg barátom" kitűzővel akarnál járkálni
2015. dec. 15. 12:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Inkább ismerősöd, a barát azért ennél több.
2015. dec. 15. 12:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy lesz egy ilyen megjegyzés, mint az elsőé, de nem kibeszélni akarom az illetőt. Második: miért, akkor mi a barátság szerinted?
2015. dec. 15. 12:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Inkább idézek:

“A jó barát olyan valaki, akivel együtt semmi különöset nem tesz az ember, aztán rájön, hogy a “semmi különös” nagyon is különös. A jó barát mindent elmesél magáról neked. A jó barát olyan valaki, aki tényleg örül, ha győztél, és megdolgoztál a sikerért. Olyan valaki, aki előtt nem kell védekezned, és nem kell jó benyomást tenned rá. A jó barát ennek a sok csodálatos valakinek a megkapó egyvelege, akivel közös emlékeid lesznek majd, akinek adsz, és akitől kapsz - ő a “most és mindörökké jó barát."

2015. dec. 15. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. dec. 15. 13:17
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az idézetet, kitől van?

Szerintem mindegy az életkorom.

2015. dec. 15. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát attól, hogy 3x elmegyek valakivel fagyizni, én még nem tekintek a barátomnak senkit. Majd ha egyszer hajnali 2-kor felhívom az utcasarokról, hogy itt vagyok részegen, nem tudok hazamenni, nem jönne-e értem, és autóba vágja magát, csak azért, hogy összeszedjen és hazavigyen, na akkor majd a barátom lesz. Addig csak egy haver.
2015. dec. 16. 15:59
 8/8 A kérdező kommentje:
De az már legjobb barát szint szerintem. hajnali 2-kor még anyámat is 2x meggondolom, hogy felhívom-e. És ilyet amúgy sem tehetünk, mert nincs is kocsink.
2015. dec. 16. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!