Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Volt már valaki hasonló...

Volt már valaki hasonló helyzetbe? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy baratnóm, még a munkahelyröl ismerem, és elég sokat beszélgetunk év elején, asztán ő munkát váltot, és már nem nagyon beszélgetünk, szerintem azert mert meg változot a környezete, nem volt anyi közös téma, nemtudom. Erre nyár végén ujra el keztunk többet beszélni, de ugy érzem semmi értelme sokszor, semmi közös nincs már bennünk, pedig régen tök jókat dumáltunk, mostanába meg minden beszélgetésunk vitába torkol, mindenröl mas a véleményünk stb. Próbáltam a magam részeröl engedni, de mostmár nem tudom mit csináljak, régen mindig össze jártunk, szórakotunk, mostmár akárhova hivom soha nincs ideje. Van értelme eszt továb eröltetni, vagy már tenyleg semmi értelme? :( elóre is köszönöm a segitséget. (A helyes irásért meg bocsánat, de nem magyar vagyok és csak magamtol tanulgatom.)

#barátnó/barátság
2015. dec. 12. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ugyanigy jártam a régi legjobb barátnőmmel..Én egy ideig még próbáltam menteni a barátságunkat, elhivtam ide-oda, de láttam, hogy ő már szivesebben lóg együtt az új barátaival, szóval én se erőlködtem és végül teljesen megszakadt a kapcsolatunk. Szerintem neked is el kéne engedni és új barátok után nézni.
2015. dec. 12. 20:05
 2/4 anonim válasza:
Sztem elcsusztatok egymas mellett...lehet nem igazi baratsag, gondold at neked fontos e h tartsatok a kapcsolatot ha igen probalj vele beszelni ha nem ne keresd
2015. dec. 12. 20:14
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 már aszt is próbaltam hogy nem kerestem 4-5 napig, de asztán ó mindig keres utána, és akkor meg én érzem magam hibásnak hogy nem voltam képes még egy sms-t se irni pár napig. az eszem midig aszt diktálja hogy ebböl sajnos már nem lesz ojan barátság mit az elején, de sajnálom is azért el engedni.
2015. dec. 12. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy vita végén más vélemény? Akkor nem vita vége.

Nem nagyon van értelme. Gondoltam vele már rég beszéltél erről mint egy értelmes ember szóval ha ezek után sem változott, hagyd.

2015. dec. 12. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!