A saját barátaim aláznak meg mások előtt, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Nos, hol is kezdjem ? Nagyon jóban voltam a barátaimmal, sokat találkoztunk sulin kívül,de mostanában csak az iskolában találkozunk, mivel az együtt töltött időt felcserélte a munka, mivel szeretném most, korán elkezdeni a jövőmet építeni. Térjünk a lényegre...nem tudom mi romlott el, amikor velük egyenként dumálok, akkor teljesen normálisak, de ha mások megjelennek, elkezdenek gúnyolni, amit egy ideig poénra is vettem, de most már csak nehezen tudom elviselni, úgy érzem, hogy lelkileg bármelyik pillanatban össze tudnék omlani.
Ha végigolvastad a leírást megköszönöm, és várom az építőjellegű kommenteket!
2015. dec. 10. 21:40
12/12 anonim válasza:
Szóval nagy a horda ereje.. csapatban bátrak, egenként meg más a helyzet. Ők nem barátok, még haver kategória sem, ha a te károdra jópofiznak. A hátad mögött simán kidumálnak és jól mulatnak. Hagyd őket, van fontosabb dolgod is. Sajnálom (N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!