Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol találok olyan lányt aki...

Hol találok olyan lányt aki barátkozna egy meleg fiúval?

Figyelt kérdés
2015. dec. 5. 08:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Első, én tiszteletben tartom a véleményed, de minek írtad ezt ide? :)
2015. dec. 15. 11:59
 12/16 anonim ***** válasza:
nyugodtan írhatsz, ha akarsz.:)
2015. dec. 22. 15:32
 13/16 anonim ***** válasza:
igazából én nem szoktam neten barátkozni, de azért leírom hogy nekem az egyik legjobb barátom akivel elég sok időmet töltöm is meleg, szóval én nagyon szívesen barátkozok melegekkel:) ha a kérdés rád vonatkozik(gondolom igen), akkor ne aggódj, mert 100%ban garantálom neked, hogy még nagyon sok lány szívesen barátkozna veled! :D:)
2015. dec. 22. 17:49
 14/16 anonim ***** válasza:

Kivételesen szívesen barátkozom melegekkel. Alapvetően azzal barátkozom, akinek hasonló az érdeklődési köre, mint nekem, de ha még meleg is, akkor az számomra pozitívum. Vannak lány barátnőim is, de az egyik legjobb barátom több mint 10 éve egy meleg fiú (általános óta ismerjük egymást). Van még egy fiú ismerősöm, aki bevallotta nekem, hogy meleg és vele is nagyon jól elpoénkodunk, eldumálunk. Hozzá kell tenni, hogy addig nem tudtam róluk, hogy melegek, amíg ők maguk el nem mesélték nekem, azaz nem feminin fiukákról van szó.

Ennek az az oka, hogy nem vagyok az átlag nő típusa. A gondolkodásomban kicsit fiús is vagyok, mindkettő nemmel nagyon jól megtalálom a közös hangot. Kimondottan szeretek fiúkkal barátkozni, viszont ezek a fiúk gyakran szerelmesek lesznek belém, vagy egyszerűen csak testileg vonzódni kezdenek. Egy meleg srácnál ez a veszély soha nem áll fenn. Például ez a meleg ismerősöm egyszer kedvesen megérintette a felkarom, megsimogatta. Nem tudtam akkor még, hogy meleg, de elkezdtem gyanakodni. Nagyon jó emberismerő vagyok és érzem milyen, mikor férfiként érintenek meg. És milyen, mikor barátként. Az ő érintése teljesen aszexuális volt számomra. A férfi-nő barátság az örök vesszőparipám, imádom, de ezt kizárólag meleg férfiakkal tudtam eddig hosszútávon megvalósítani!

2016. jan. 8. 13:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Én már középkorú vagyok, de van egy meleg férfi barátom. Jobb, mint egy barátnő, mert soha nem rivalizál, és úgy lehet vele beszélgetni, mint egy nővel. Rendkívül sokoldalú és intelligens.
2016. jan. 8. 15:53
 16/16 anonim válasza:
En szívesen baratkoznek veled:)
2016. márc. 15. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!