Barátkoznál a hasonmásoddal?
Figyelt kérdés
Aki mondjuk teljesen hasonló külsőleg hozzád.
Egyáltalán mit szolnál, ha találkoznál vele? Vagy utálnád, hogy van belőled még egy, aki a megtévesztésig olyan, mint te?
2015. nov. 28. 00:20
1/7 A kérdező kommentje:
Bocs, lemaradt 25L
2015. nov. 28. 00:22
2/7 anonim válasza:
En mindenfelekeppen meg szeretnem ismerni :D
3/7 anonim válasza:
Ha csak külsőleg hasonlít rám, akkor tök mindegy, mivel egy barátságnál nem a külső dönt.
Viszont ha a belső tulajdonságok is megegyeznek... azért az már neccesebb. Vannak olyan dolgok, amikben biztos nagyon jól ellennénk, de mivel tudom, hogy sokszor nehéz eset vagyok, ezért tuti kiborítanánk egymást néhanapján xD
Annak viszont nagyon örülnék, hogy végre lenne egy ember, akivel tudnék rockkoncertekre járni!! :P
22/F
4/7 anonim válasza:
Ha ugyanolyan természete lenne mint nekem,akkor biztos nem :)
5/7 anonim válasza:
Ha belsőleg is olyan mint én akkor nem valószínű ... néha megijedek a saját gondolataimtól de ettől függetlenül jó ivócimbora lenne
6/7 anonim válasza:
Nem hiszek ebben a "mindenkinek van hasonmása" dologban, de ha lenne sem érdekelne, mert utálom az embereket, és ez a hasonmásomra is vonatkozik.
7/7 anonim válasza:
Engem nem érdekel, hogy külsőleg milyenek a barátaim. Belső egyezés esetén barátkoznék, bár eléggé nehezen nyílok meg mások előtt, ezért valószínűleg elmennénk egymás mellett. 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!