Megbocsátanád a barátnődnek, hogy rendszeresen olyan fiúkkal kezd ki, akikhez volt közöd korábban?
Ez szimpla hatalmi harc. Ki a jobb, befolyásosabb csaj...
Megjegyzem, az első válaszolónak a stílusa erősen kifogásolható, de ennek ellenére igaza van.
Lehet, hogy értelmesebb lenne kevesebbet inni a bulikon, és nem túl sokat smárolni és LEFEKÜDNI! kvázi vadidegen menőarcokkal. Ezt azért nem kéne.
Leribizlizted a barátnődet, de valójában ha te egy jó este után odaadod magad a srácnak, aztán ennyi volt, de közben azért tetszik még(?), és ki vagy akadva ha smárol vele, de nem is vagytok együtt, akkor érdemes lenne a saját viselkedéseden elgondolkodni.
Érzed hogy ez mennyire kusza?
Szerintem próbáld meg rendezni az életed, és átgondolni, hogy tényleg megéri e ennyit bulizni...és azt is, hogy kik is az igazi barátnők. Mit is jelent a barátság? Mert egy igazi barátnőt nem lehet szimplán leírni, hogy ribi, és elfelejteni, mert akkor ő nem barátnő volt, hanem csak egy "partytárs"?
Ezeken érdemes lenne elgondolkodni, és valós, tartalommal, értékekkel teli barátságokat kötni, aztán ezek mentén lehet értékes, valós párkapcsolatot is létrehozni. Persze csak ha van rá igényed...
Ha bármit szeretnél kérdezni, tanácsot kérni, akkor bátran priviben :D viszont jól tetted, hogy ezt kérdezted, mert valójában amiket leírtam már te is észrevetted, és ez az első lépés a változáshoz...jó kérdés volt :)
Az első még finoman fogalmazott.
Mit csodálkozol kérdező?
Lassan már nincs olyan srác, akivel valamelyikőtök ne kavart volna.
"...a "barátnőm" egy ri.banc..."?
Nagy valószinüséggel.
Mivel viszont barátnőd, érvényes a régi latin mondás:
"Hasonló a hasonlónak örül!"
szerintem ez nem barátság.
de egyébként mondd meg neki, hogy gondolkozzon már.. o lestoppol minden fiút, de ő gátlástalanul ramozdul arra aki neked tetszett. egyszerűen mondd meg neki, hogy ne tegye. ha nem fogadja meg, akkor én nem tartanam vele a kapcsolatot többet.
amúgy valóban nem túl bölcs dolog lefekudni alig ismert fiukkal. foleg, hogyha szerelmes leszel beléjük.
ha párt akarsz találni, nem valószínű hogy buliban találod meg. ott csak kihasznàlnak még akkor is hogyha úgy tűnik meg akarnak ismerni..
nem mondanálak riban**cnak, de annyi igaz, hogy a jövőbeli baratod nem biztos hogy értékelni fogja a múltad
Tiltsad meg neki, hogy akárcsak szóljon is ahhoz, akivel te már smaciztál!
Aztán pedig gyakoroljad a bio-smárt!
Tudod, fűvel-fával...
Felfoghatatlan, hogy féltékeny vagy a barátnődre olyan fiúk miatt, akiket már dobtál?
Akkor lehetnél dühös, ha a barátnőd az éppen futó fiúddal kezdene ki.
Vagy talán nem vagy képes egyértelműen szakítani, és hülyíted a régi fiúidat, hogy azt higgyék, hátha még labdába rúghatnak?
Na ez a gondolkodásmód nagyon is helyes. Nem akartunk ok nélkül le*urvázni, se megbántani, de úgy látszik, nem csak én értettem félre. Próbálj meg beszélni a barátnőddel, és ha nem megy, akkor sajnálom, de szerintem se tartozik az igaz barátnak hívható emberek csoportjába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!