Összevesztem egy barátommal, kinek van igaza? (15/F)
Történt, hogy egyszer úgy találkoztam egy barátommal(15/L) hogy be voltam rúgva. Nem voltam totálrészeg,de azért látszott rajtam.Azóta sem élőben,sem facebookon sem máshol nem áll szóba velem,másfél hónapja nem láttuk egymást,pedig régebben volt, hogy hetente találkoztunk.
Mit tegyek? A barátom helyében ti is így reagáltatok volna?
Elöször is 15 évesen berúgni tényleg nagyon gáz!
Ha a barátodnak KOMOLY az értékrendje, akkor érthetö a reakciója, adott esetben fél, hogy öt is lehúzod erre a szintre.
Emellett könnyen lehet, hogy akkor mondtál/tettél valamit, maivel megbántottad, csak te nem emlékszel erre.
Megoldás: Írsz neki levelet/emailt és elmodndod neki, hogy ez egyszeri kisiklás volt (remélhetöleg így van), és szeretnéd megbeszélni vele, hogy ez miért bántja öt ennyire és hogy te mit tudnál tenni a barátságotok megmentéséért.
Nem tudjuk kinek van igaza, mert nem írtad le összeveszés eseményét.
Ha nm vesztetek össze, elnéztem volna bevagy rugva de nem tudtam volna veled mit kezdni.
19 anti alkoholista F
Én egyetértek a barátoddal.
Gyengeségre utal, hogy részeg vagy, pláne 15 évesen.
Igazából nem is volt konkrét összeveszés. Az eset óta nem tudtam vele találkozni, facebookon meg csak néha ír vissza,de látszik rajta h haragszik... Meg egyszer amikor viszonylag sokat tudtam vele beszélni mondta hogy nem tetszett neki,hogy ittam...de a legtöbbször nem tudom elérni őt.
Amúgy nem vagyok nagy alkoholista, nem szokásom inni, azelőtt legutóbb valamikor nyár végén voltam részeg.
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!