Normális hogy ennyire megvisel?
A volt kollégám (férfi) tegnap egy autóbalesetben életét vesztette.
AMikor láttam a hírekben este illetve olvastam a facen annyira megviselt hogy egész nap zokogtam, éjjel is a párom vigasztalt.
Nem volt köztünk semmi, d emint ember imádtam.
Fél évig volt a kollégám az előző munkahelyemen, s pár alkalommal motoroztunk is együtt.
Egyszerűen annyira hiányzik (pedig ritkén beszéltünk) hogy rettenetes.
Egész nap szomiorú vagyok és gyakran tör rám a sírás, illetve jönnek az emlékek...
Nézem a képeit az oldalán és annyira megölelném ha itt lenne ismét köztünk...annyira rossz..
Megint sirok.
Igaz gyorsan hajtott de nem tudom hibáztatni..csak sajnálom..
Szerintem is teljesen normális.
Szomorú lehet elveszíteni egy ilyen embert :(
Sajnos nem tudsz mit tenni, gyászolnod kell és idővel jobb lesz :(
Sokszor csak akkor jövünk rá, hogy valaki milyen fontos számunkra ha elveszítjük.
Beszélgess a pároddal erről, sírj nyugodtan. Szerintem a kollégáiddal is beszélgessetek róla.
Légy erős és részvétem!
Normális.
Az első, aki velem egykorú volt és meghalt...engem is megviselt. Pedig annyira közeli ismerős nem volt. Csak flörtöltünk, aztán semmi, mert engem se ő érdekelt. De nem a tetszéese miatt volt rossz, mert az addigra elmúlt rég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!