Lehet valaki így a legjobb barátnőm? L23
Figyelt kérdés
A barátom mielőtt nem ismert engem vele akart összejönni. Utána amikor megismert flörtölt vele előttem. És mégis azt mondta,hogy velem akar lenni. Utána a barátnőm sírt a barátomnak,hogy neki én tetszek. Olyan fura érzés mindig őket így együtt látni. Ti hogy reagálnátok?2015. okt. 15. 23:35
1/3 anonim válasza:
Nehéz kérdés, ha nem foglalkozol vele, akkor még egyszer dugni fognak, ha meg igen, akkor meg majd mindketten mondják "ártatlanul", hogy milyen fura, hogy ezt így túlreagálod.
2/3 anonim válasza:
Én nem jöttem volna össze ezzel a sráccal és ez a "barátnő" is eléggé lekoptatni való, de mindenki úgy cseszi el a saját maga életét, ahogy akarja...
3/3 anonim válasza:
"Lehet valaki így a legjobb barátnőm?"
Igen, nincs összefüggés e 2 közt.
"Ti hogy reagálnátok?"
Megbeszélném történteket barátnőmmel és óva inteném a pasitól, de ettől még örülnék ha boldogok és pasi leáll 2 csajra hajtással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!