Kevesebbet kéne írnom a félig internetes haveromra, vagy jó így?
Kétszer találkoztunk élőben, máskor meg facebookon írogatunk. Akkor szoktam ráírni, amikor eszembe jut valami amit mondjak neki, olyan 1-2 naponta. Nem írogatunk egész nap mert alapból elég keveset van fent, de olyankor amikor ráírok, szoktunk írogatni egy 15-30 percet. Nem említette még, hogy zavarnák az üzeneteim, meg egész normális is velem mindig.
Szerintetek ez túl sok lehet, vagy kevesebbet kéne írnom ennél?
Nem túlzás, ha válaszol és beszélgettek, de néha ne írj, hanem várd meg, hogy ő keressen.
Egyrészt ne tűnj nyomulósnak, másrészt add meg neki a kezdeményezés lehetőségét.
Ha nem él vele sokáig, akkor nyugodtan DELETE
ez közös megegyezés alapja...
én pl a legjobb barátommal sokszor éjszakába nyúlóan skypeoltam minden este...volt olyan amikor 2-3 napig le sem tettük a skypeot, sőt asszem egyszer volt 100+ órás beszélgetésünk is...
nekünk ez megfelelt, ha a haverodat zavarja akkor jelezni fogja, vagy a jelekből remélhetőleg észreveszed...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!