Nagyon haragszik. Mit tegyek?
Igyekszem minel rovidebben megfogalmazni..
Vagdostam magam es nemreg meglatta a legjobb baratnom a kirandulason. Snapchaten irtam neki, de veletlenul nyilvanosan raktam ki ( csak az osztalytarsaim az ismeroseim) ezert rajott a fel osztaly is. Hajnali 1-kor atjottek a szobaba ahol en meg a baratnom+ 1 lany osztaytarsam aludt, felkelltettek es nagyon aggodtak ertem..2 oran at beszelgettek velem es nagyon jol esett, mert eddig kitaszitva ereztem magam, most meg en vagyok a kozeppontban.. megigertem nekik hogy abbahagyom, es mashogy oldom meg a problemaim (amiket ide nem fogok leirni reszletesen).
Szoval a vagdosasnak vege. Viszont a kirandulas utan koltoztem anyuval masik orszagba. Nagyon hianyoznak, es whatsappon beszelunk is az osztallyal. Csak tegnap "poenbol" megkerdeztem a legjobb fiu haveromat hogy elvaghatom e az ereimet es nagyon megharagudott, hogy nem vagyok normalis. Mondtam neki, hogy nem csinalom, de elbucsuzott es mar nem ir.
Ja, amugy a volt osztalyom nem beszel magyarul, es en is csak fel vagy 1 eve tanulok az o nyelvukon. Ezert nagyon nehez kimagyaraznom magam. Mit tegyek? Mert meg ha csak nem is beszelunk egy nyelvet nagyon jol megertem oket es ok is engem. Mit tegyek, hogy ne haragudjon O?
Hogy jutott eszedbe ezzel viccelni? En se szolnek hozzad jo darabig egy ilyen utan, marhara nem vicces.
Amit tehetsz, hogy oszinten, szivbol bocsanatot kersz, es megigered, hogy tobbe soha nem fordul elo, hogy akar csak viccelnel a temaval. Aztan remenykedj.
Bárcsak az én osztályom viselkedésébe is ilyen pálfordulás állt volna a gimiben...
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!